Anskaffelse 107/2013 - Parallelle rammeavtaler for byggeledere og SHA-koordinatorer

Information

Restricted procedure
7/17/2013 12:40 PM (GMT+02:00)
8/19/2013 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten
Tina Kjelgaard-Petersen Tina Kjelgaard-Petersen
Herslebs gate 5,
0506 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Oslo kommune v/ Vann- og avløpsetaten heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til konkurranse med forhandling i to trinn i forbindelse med anskaffelse av Parallelle rammeavtale for byggeledereog SHA- koordinatorer.

Vann- og avløpsetaten (VAV) skal dekke byens innbyggere og næringslivskunder sitt behov for drikkevann og håndtere avløpsvannet slik at byens miljø, fjorden, trivsel og biologisk mangfold blir ivaretatt. Etaten skal dekke brukernes behov for service- og forvaltningstjenester. Oppgavene skal løses på en miljø- og kostnadseffektiv måte.

VAV utreder og planlegger framtidige tunge investeringer og har allerede i dag under utførelse store vann- og avløpsprosjekter. For å sikre god kontroll og kvalitet på utførelse av anleggsprosjektene har VAV som byggherre behov for tilgang til kvalifisert personell med god kompetanse innen byggeledelse og SHA (byggherrens SHA-koordinator). VAV har ikke tilstrekkelig kapasitet med egne personellressurser til forsvarlig oppfølging av alle prosjekter og har derfor behov for å engasjere innleid personell til dette arbeidet

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=301270.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00