Avtale for anskaffelse av nytt elektronisk fingeravtrykksregister (AFIS)

Information

Restricted procedure
7/15/2013 5:47 PM (GMT+02:00)
9/2/2013 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Politiets data- og materielltjeneste Politiets data- og materielltjeneste
Rolf M. Groth Rolf M. Groth
Fridtjof Nansens vei 14,
0369 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Norsk politi ønsker å modernisere og integrere biometriske løsninger i et ABIS

(Automatic Biometric Identification System). Det er besluttet å anskaffe et AFIS (Automatic Fingerprint Identification System) og register for lagring av personopplysninger, men en prosess for å anskaffe flere biometriske systemer er under utredning.

På den bakgrunn vil de kvalifiserte interessentene bli bedt om å levere tilbud på følgende opsjoner som kan integreres i ABIS sammen med AFIS:

1.2D foto og ansiktsgjenkjenning (2år)

2.3D foto og ansiktsgjenkjenning, (Ikke-eksklusiv opsjon 2 år)

3.Lagring av foto og fingeravtrykk for norske pass (2år). Det tas forbehold om at lovhjemmel om lagring av fingeravtrykk i pass kommer på plass.

Opsjonene har en tidsbegrensning på 2 år. Oppdragsgiver behøver ikke å kjøpe opsjonene. Dersom Oppdragsgiver ønsker å kjøpe den ikke-eksklusive opsjonen trenger Oppdragsgiver ikke å kjøpe opsjonen fra Interessenten.

En annen viktig grunn til å få skiftet ut eksisterende system er at det ikke tilfredstiller de tekniske, kvalitetsmessige og funksjonelle krav som stilles til en Prüm-løsning.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=300991.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Vedlegg1.doc 75 KB
Kvalifikasjonsgrunnlag.pdf 155 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00