Internasjonalisering av den petroleumsrettede leverandørindustrien

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
7/8/2013 2:24 PM (GMT+02:00)
8/28/2013 1:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

OLJE- OG ENERGIDEPARTEMENTET OLJE- OG ENERGIDEPARTEMENTET
Kjell Hauge Kjell Hauge
Einar Gerhardsens plass 1
0180 OSLO
Norway
977161630

Closing date has passed.

Short description

Olje- og energidepartementet (OED) v/Avdeling for klima, industri og teknologi (KIT) tar sikte på å gjennomføre en undersøkelse om norsk petroleumsrettet leverandørindustris internasjonale omsetning.  OED har behov for å ha kunnskap om aktiviteten i den petroleumsrettede leverandørindustrien og hvordan den petroleumsrettede leverandørindustrien internasjonale omsetning utvikler seg over tid.  

Departementet ønsker ekstern bistand til en kvantitativ og systematisk innsamling og analyse av informasjon om den internasjonale omsetningen etc. til den petroleumsrettede leverandørindustrien.

Endringer i hva som er industriens prioriterte markeder og omsetningen etc. i disse skjer raskt, og det er behov for med jevne mellomrom å oppdatere informasjonen. Dersom studien er vellykket vil det være aktuelt for OED å videreføre studien for å se utviklingen over tid. Det legges opp til at studien utføres i 2013, og at en eventuell oppdatering foretas årlig.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Konkurransegrunnlag 436 KB
HMS 33 KB
Kontrakt 58 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00