Vaksine mot pandemisk influensa

Information

Competitive dialogue
7/4/2013 7:33 PM (GMT+02:00)
8/23/2013 12:00 PM (GMT+02:00)
8/13/2013 12:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Nasjonalt folkehelseinstitutt Nasjonalt folkehelseinstitutt
Ole Andreas Fuglesang Ole Andreas Fuglesang
Lovisenberggata 8,
0456 OSLO
Norway

Closing date has passed.

Short description

Nasjonalt Folkehelseinstitutt (FHI) vil på vegne av Helse- og Omsorgsdepartementet gjennomføre en konkurransepreget dialog for å anskaffe vaksine mot pandemisk influensa til Norges befolkning. Anskaffelsens formål er å sikre at Norges befolkning har tilgang til vaksine ved et utbrudd av pandemisk influensa gjennom hele av avtaleperioden.

Tildelte kontrakter vil omfatte opsjon på leveranse av vaksine mot pandemisk influensa i avtaleperioden. Vaksinens virale komponenter må være i tråd med WHO´s anbefalinger. Totalt volum skal dekke full immunisering av opp til 5 - 5,5 millioner mennesker (Norges befolkningsantall på leveringstidspunktet). Ved et utbrudd vil antall doser FHI bestiller fra hver leverandør, være avhengig av det valgte immuniseringsregime og pandemiens forventede alvorlighetsgrad.

FHIs foreløpige intensjon er å inngå avtaler med to leverandører for å sikre best mulig leveringssikkerhet. I tillegg til den primære forpliktelsen, som er å tilvirke og levere vaksine, skal begge leverandører mot særskilt godtgjørelse reservere tilstrekkelig produksjonskapasitet til å oppfylle sin leveringsforpliktelse iht avtalen.

For å kunne fastlegge endelige vilkår for konkurransen og avtalene, som også samsvarer med hva aktørene i markedet er i stand til å levere, er FHI avhengig av ytterligere informasjon fra potensielle leverandører. FHI er blant annet avhengig av ytterligere informasjon om mulige leveringstider, doser og forpakninger mv.

Idet FHI pr i dag ikke har mulighet til å objektivt presisere endelige anbudsdokumenter vil konkurransen bli gjennomført som en konkurransepreget dialog. Leverandører vil ved å dokumentere oppfyllelse av kvalifikasjonskravene bli kvalifisert og invitert til å delta i dialogen.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=299620.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00