Anskaffelse av generalentreprise for oppgradering av Økern sykehjem

Information

Open procedure
6/26/2013 9:10 PM (GMT+02:00)

Buyer

Omsorgsbygg Oslo KF Omsorgsbygg Oslo KF
Øyvind Høin Berge Øyvind Høin Berge
Posboks 2773 Solli,
0201 Oslo
Norway

Assignment text

Økern sykehjem består av en høyblokk og en øst- og vestfløy på en etasje som er forbundet med et mellombygg. Det er i blokken hvor det skal gjennomføres oppgradering.Det er i dag ikke sykehjemsdrift i høyblokken, men i øst- og vestfløyen. Byggeprosjektet skal ferdigstilles senest 1. mars, 2014. Sykehjemsetaten i Oslo kommune er bruker/ leietager av sykehjemmet. Etter endt byggeperiode skal høyblokken bli brukt brukt som erstatningsplasser for Hovseter sykehjem, som skal rives og bygges nytt.

Omsorgsbygg Oslo KF skal gjennomføre en oppgradering / rehabilitering av Økern sykehjem. Prosjektet skal være en del av ZenN (Nearly Zero Energy Neighborhoods) som er et EU-prosjekt, og del av verdens største forskningsprogram. Prosjektet skal også tilfredsstille kravene for lavenergi klasse 1 (NS 3701) for å få ENOVA støtte. Målet er å redusere energibruken for bygget med 68 % til ca 120 kWh/m2 år. I tillegg kommer lokal produksjon av fornybar energi som skal dekke ca 10 % av totalforbruket, gjennom etablering av Norges største solcelleanlegg.

Tiltakene som skal gjennomføres er oppgradering av høyblokken. Hovedoppgavene er definert som følgende: utvendig oppussing av fasade med bytte av vinduer, dører og etterisolering inkl å bryte kuldebroer, ny drenering og tekking av dekke (utvendig over garasjeanlegg), oppgradering av kjeller og 1. etasje (en sykehjemspost, garderober for ansatte og møtelokaler), nytt belysningsanlegg, oppgradering av vannforsyning internt i bygget, ventilasjonsarbeider, telefoni og sykesignal, utskifting av heiser og etablering av solcelleanlegg.



Kontraktstildeling
Tittel: Generalentreprise for oppgradering av Økern sykehjem
Dato for kontraktstildeling: 10-06-2013
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Lkc As, Bentsrudveien 14, 3083 Holmestrand, NO, Nettadresse (URL): www.lkc.no.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00