Avlastningstjenester for barn og unge

Information

51 - Site Contract
6/13/2013 3:56 PM (GMT+02:00)
6/28/2013 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Ringerike Kommune Ringerike Kommune
Karl Erik Steinbakk Karl Erik Steinbakk
Osloveien 1 Rådhuset
3511 HØNEFOSS
Norway
940100925

Closing date has passed.

Short description

Ringerike kommune ønsker å inngå rammeavtale for avlastningstjenester for barn og unge som supplering for etablerte ordninger. Tjenestene skal gi et tilbud til avlastning for foreldre eller omsorgshavere rettet mot barn og unge med ulike typer diagnoser og omsorgsbehov.

Oppdragsgiver ser for seg ulike, men utfyllende tjenester, der det vil vektlegges hvilke grad av mestring de unge kan oppleve og at tjenesten innebærer aktiviteter, gjerne friluftsaktiviteter.

Tilbydere skal beskrive hvilke omfang av tilbudet de kan tilby og både hele uker (mandag til søndag), hverdager(mandag-fredag) og helger (fredag til søndag) er aktuelt.

Tilbydere skal oppgi en pris pr døgn pr barn/ungdom. Alle forutsetninger eller forbehold som tilbydere har, må komme klart til uttrykk (eksempelis forbehold om antall personer, volum i løpet av et år etc). Tilbyder er bundet av sine priser i hele avtaleperioden.

Avtalen kan sies opp med 6 måneders skriftlig varsel fra begge parter og løper ellers i 4 år fra inngåelse. Oppdragsgiver kan ikke forplikte seg med tanke på volum eller aktivitetsnivå, men har et reellt behov forutsatt at prisen fra aktørene er innenfor de budsjettrammer som ligger til rådighet. 

Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å forkaste tilbud dersom tjenestetilbudet ikke blir vurdert som egnet eller dersom kostnader blir høyere enn det er budsjettmessig dekning for.

Tilbudsinnlevering og all kommunikasjon, skal skje gjennom Mercel portalen. Ta kontakt med support@mercell.com for hjelp og støtte for å få tilgang til dokumenter og levere tilbud.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00