2. kunngjøring av rammeavtale entreprenørtjenester for Forsvarsbygg utleie ved MONO del II

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
5/2/2013 10:14 AM (GMT+02:00)
6/12/2013 9:00 AM (GMT+02:00)
6/4/2013 9:00 AM (GMT+02:00)
No

Buyer

Forsvarsbygg Innkjøpstjenester Forsvarsbygg Innkjøpstjenester
Johanne Bertling May Kristin Vespestad
6. divisjonsgate 12
9406 HARSTAD
Norway
975950662

Closing date has passed.

Short description

Forsvarsbygg gjør anskaffelser av bygg og anleggsarbeider i et stort omfang på landsbasis. De fleste arbeidene og tjenester utføres av eksterne firmaer, men oppdragsgiver har også en viss del egenproduksjon, spesielt innenfor drift og vedlikehold av bygningsmassen.

Forsvarsbygg ønsker å effektivisere sine anskaffelser fra firmaer innenfor bygg og anleggsbransjen. Oppdragsgiver har behov for et fleksibelt avtalekonsept som også ivaretar anskaffelsesregelverkets krav til seriekjøp. En større andel av behovet for entreprenørtjenester innenfor bygg og anleggssektoren ønskes derfor anskaffet via en toårig geografisk delt rammeavtale med opsjon på leveranse ytterligere ett pluss ett kalenderår.

Den nye rammeavtalen skal primært dekke oppdragsgivers behov for å gjøre avrop på driftsmessige tjenester, ombyggingsarbeider og vedlikeholdsoppdrag. Avrop på rammeavtalen vil hovedsakelig være på timeytelser samt utstyr og materiell til driftstjenester, service, vedlikehold og mindre prosjekter.

Oppdragsgiver ønsker også å dra nytte av leverandørenes evne til å planlegge, administrere og koordinere bygge og vedlikeholdsoppdrag som isolert sett er relativt små, men som samlet utgjør en betydelig portefølje. For et best mulig samarbeid skal leverandøren og oppdragsgiver gjensidig informerer hverandre om kommende oppdrag som skal utføres, slik at koordinering av oppdragene og god planlegging kan gjøres. Slik at unødvendige improvisasjoner, omdirigering av ressurser og stans i øvrig produksjonsapparat unngås.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00