NTNU DMF 2013/6752 DMF04-13 Non-invasivt system for måling av blodtrykk hos rotter og mus

Information

4/29/2013 2:38 PM (GMT+02:00)
5/20/2013 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp
Maren Ellingsberg Maren Ellingsberg
Det medisinske fakultet, MTFS, Olav Kyrresgt. 9,
7030 Trondheim
Norway

Closing date has passed.

Short description

K.G. Jebsen-Senter for hjertetrening ved Institutt for sirkulasjon og bildediagnostikk, NTNU, holder på med forskning hvor vi ønsker å se på effektene av trening på hjerte, blodårer og skjelettmuskel.

Vi ønsker å bestille et system som non-invasivt måler blodtrykk hos flere rotter/mus samtidig.

Et hale mansjett-system er en ikke-invasiv metode for å måle blodtrykk, som korrelerer godt med gjennomsnittlig arterietrykk. Alder, røyking, fedme, aktivitetsnivå / trening og svulster er noen av de «høyt blodtrykk» risikofaktorer som fører til alvorlige helseproblemer, som for eksempel hjerteinfarkt, hjerneslag, hjertesvikt eller nyresykdom. Evnen til å oppnå nøyaktige og konsistente blodtrykksmålinger til mange rotter eller mus (opp til 24) på samme tid ved å skape et miljø med kontrollert temperatur vil eliminere behovet for tidkrevende målinger i langvarige studier.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=292819.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
DMF04-13_Utlysning.pdf 243 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00