Rammeavtale for automatiserings - og SD- anlegg

Information

4/18/2013 12:49 PM (GMT+02:00)

Buyer

Sykehuset Østfold HF Sykehuset Østfold HF
Marit Johanne Svingen Marit Johanne Svingen
Postboks 1074,
1603 Fredrikstad
Norway

Assignment text

a.Avtalen gjelder

Avtalen gjelder serviceavtale, tjeneste- og varekjøp vedrørende automatiserings og SD-anlegg for bygg tilhørende oppdragsgiver eller som benyttes av oppdragsgiver.

Avtalen omfatter følgende områder:

1.Eksisterende bygninger, leveranser av tjenester og materiale på avtaleområde og enheter på eksisterende avtale

Tjenesteområdet er

-Service

-Mindre ombygninger

-Reparasjon

-Support/overvåkning

-Materialer

2.Implementering av eksisterende anlegg mot Kalnes inkl. pris på kommunikasjonsutstyr:

- Moss (11 systemer, 275 I/O + rehabiliterte)

- Halden (6000 I/O inkl. romstyring) (relativt nytt)

- DPS Indre Østfold (7 systemer, 175 I/O)

- Andre småanlegg fra forrige avtale (ca. 20 systemer, 380 I/O)

3. Opsjon på utarbeidelse av og implementering av systembilder inn på server på Kalnes og produksjon av bilder med samme layout som systembilder for Kalnes for systemer i punkt 2. Prisene skal omfatte leveranse av materiell og montasje av dette.

4. Opsjon på oppgradering av fire aggregater i Halden med gammel Satchwell automatikk. Prisen skal omfatte leveranse av materiell og montasje av dette. Videre programmering og etablering av nye bilder på server. Merk endringer oppsatt i punkt C.

5. Øvrige driftstilpasninger

- Ombygninger

- Tilpasningsarbeid

- Omprogrammering

- Mindre utstyrsendringer

Arbeidet gjelder for alle bygninger omfattet av denne avtalen, inkluderte det nye sykehuset ved Kalnes etter driftsoppstart. For leveranse til det nye sykehuset forventes det stort sett å dreie som omprogrammeringer av anlegg for å tilpasse seg optimal drift av anleggene på nytt Østfoldsykehus Kalnes. Arbeidet her vil utføres etter avtale med oppdragsgivers oppgitte priser for materiell og timer.

Som en del av ombygningsarbeidet ønskes en opsjon på ombygning ved Moss, prosjekt F4 ved Moss nord underetasje. Årsaken til opsjon her at vi er usikker på om vi klarer å få satt dette i bestilling på eksisterende avtale før den utgår 30/4-2013. Detaljer rundt dette foreligger ved et senere tidspunkt. Leverandør skal utarbeide eget tilbud til dette anbudet basert på time og materialpriser oppgitt i tilbudet.

6. Reparasjoner ved det nye sykehuset (på Kalnes) som kommer utenom garanti og etter planlagt driftsoppstart. Arbeidet her vil utføres etter avtale med oppdragsgiver oppgitte priser for materiell og timer i tilbudet.

Avtalen omfatter ikke:

-Leveranse, montasje og service (opsjon) knyttet til det nye Sykehuset ved Kalnes, dette er del av egen avtale mellom leverandør og Prosjekt Nytt Østfoldsykehus.

-Større ombygninger og nye bygg inkl. service og andre driftsrelaterte tjenester ved disse som ikke er medtatt i denne avtalen, vil bli utlyst i egne anbud

b.Opsjon

Opsjoner innbærer ingen kjøpeplikt for oppdraggiver. Et ev. behov for de oppsatte opsjoner forventes å være i løpet av avtalens varighet inklusive avtaleforlengelse. Oppdragsgiver vil avrope disse i god tid før arbeidet ønskes utført.



Kontraktstildeling
Tittel: Automatiserings- og SD-anlegg
Dato for kontraktstildeling: 15-04-2013
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Schneider Electric Norge AS, Deliveien 10, 1540 Vestby, NO, Telefon: +47 07023, Nettadresse (URL): www.schneider-electric.com.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00