LC/MS/MS med ferdige applikasjoner for vitamin D og benzodiazepiner i serum

Information

Open procedure
2/28/2013 12:50 PM (GMT+01:00)
4/12/2013 10:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Sykehuset Østfold HF Sykehuset Østfold HF
Cecilie Vitting Cecilie Vitting
Postboks 1074,
1603 Fredrikstad
Norway

Closing date has passed.

Short description

Oppdragsgiver ønsker tilbud på leveranse av 1 stk LC/MS/MS med ferdig installerte applikasjoner til analysering av vitamin D og Benzodiazepiner i serum til Senter for laboratoriemedisin, seksjon for spesial- og tverrfaglige støttefunksjoner, Fredrikstad.

Instrumentet skal benyttes til typiske LC/MS/MS applikasjoner innen klinisk kjemi slik som vitaminer, metabolitter og medikamenter i ulike kroppsvæsker.

Systemet skal være helautomatisk og ha minimalt med prøveopparbeidelse, samtidig som systemet er brukervennlig, fleksibelt, robust og driftssikkert.

På bakgrunn av oppdragsgivers kjennskap til markedet, vil ikke alle leverandører i markedet kunne levere både analyseinstrument og forbruksmateriell. For å sikre likebehandling vil ikke forbruksmateriell være en del av avtalen, men det vil bli kunngjort en egen avtale på forbruksmateriell i etterkant av valg av analyseinstrument.

Type materiell som skal benyttes vil være avhengig av hvilket analyseinstrument som velges. Noen analyseinstrumenter kan benytte forbruksmateriell som er utstyr/leverandøruavhengig, mens andre analyseinstrumenter har krav til utstyr/leverandørspesifikt materiell. Antatt volum for forbrusmateriell vil kunne variere ut fra valg av analyseinstrument og hvilken analysemetode den har. Oppdragsgiver vil derfor ikke kunne beskrive forventet behov for forbruksmateriell, verken type materiell eller volum.

Noe av forbruksmateriellet vil også kunne være avtaleprodukter i eksisterende regionale avtaler som oppdragsgiver er forpliktet til å benytte. Dersom eksisterende rammeavtaler er gunstigere for oppdragsgiver, vil disse prisene bli lagt til grunn ved evaluering av analysekostnad.

Forbruksmateriell som er utstyr/leverandøravhengig skal redegjøres for og vil inngå i anskaffelsen.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=284926.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Vedlegg_7-referanseskjema.doc 56 KB
Vedlegg_6_HMS_egenerklæring.docx 55 KB
Vedlegg_5_Innsyn-Offentlighetsloven.docx 53 KB
Vedlegg_3_Prisskjema.xlsx 38 KB
Vedlegg_2_Kravspesifikasjon.docx 75 KB
Vedlegg_1_Tilbudsbrev_.docx 57 KB
Konkurransegrunnlag_LCMSMS.docx 107 KB
Generelle_kontraktsvilkår.doc 147 KB
Bilag_L_-_Taushetsplikt_informasjonsskriv.pdf 135 KB
Bilag_F_Kravspesifikasjon.docx 75 KB
Bilag_E_-_Administrative_bestemmelser.docx 54 KB
Bilag_D-_Varighet_og_fremdrift.odt 38 KB
Bilag_B_-_Prosjektgjennomføring.docx 68 KB
Avtaledokument.docx 43 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00