Rammeavtale på mediebyråtjenester

Information

Open procedure
2/25/2013 1:26 PM (GMT+01:00)

Buyer

Helsedirektoratet Helsedirektoratet
Ingrid Køhler Knutsen Ingrid Køhler Knutsen
Postboks 7000 St. Olavs plass,
0130 Oslo
Norway

Assignment text

Helsedirektoratet gjennomfører jevnlig en rekke større og mindre informasjonssatsninger og kampanjer mot ulike målgrupper i befolkningen. De fleste av disse innbefatter kjøp av annonseplass og profesjonell vurdering av kanalvalg.

Rammeavtalen skal bl.a. innbefatte rådgivning knyttet til medieplassering, plassbestilling av annonser, koordinering av fakturering opp mot oppdragsgiver og rapport i etterkant av større informasjonssatsninger og kampanjer.

Ut fra de seneste årenes bruk av mediebyråtjenester er det estimert et årlig forbruk som ligger mellom 20 – 30 mill. NOK ekskl. mva. Dette inkluderer kostnadene til annonsering. Leverandøren må kunne håndtere mulige tillegg i annonsevolum på minst 5 millioner. Avtalen gjelder for 2 år fra oppstart med muligheter for forlengelse i 1+1 år.

Leveransen omfatter ikke kjøp av grafisk design og rådgivning knyttet til kommunikasjon og utforming av tekster/innhold i kampanjer og informasjonssatsninger.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale på mediebyråtjenester
Dato for kontraktstildeling: 04-02-2013
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Vizeum Norge, Pilestredet 8, 0180 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00