Finansiell agent etablering flergiverfond i Somalia. Bistand til det somaliske finansdepartementet

Information

Accelerated restricted procedure
2/19/2013 10:41 AM (GMT+01:00)
2/27/2013 3:00 PM (GMT+01:00)
2/27/2013 12:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Utenriksdepartementet Utenriksdepartementet
Sigbjørn Nerland Sigbjørn Nerland
Postboks 8114 Dep.,
0032 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Somalia fikk høsten en ny og internasjonalt anerkjent regjering noe som markerer slutten på en lang overgangsperiode. Dette sammen med fredeligere forhold i hovedstaden gir nye og mer positive rammebetingelser for internasjonal bistand. Den nasjonale regjeringen har imidlertid svært begrensede skatteinntekter. Det er viktig at den nye regjeringen raskt får økonomisk og faglig bistand, slik at man sikrer fortsatt stabilisering av den politiske, sikkerhetsmessige og humanitære situasjonen.

I den forbindelse har Norge tatt på seg å etablere et flergiverfond (donor financing facility) som skal fungere inntil Verdensbanken har fått opprettet et tilsvarende. Utenriksdepartementet skal derfor inngå kontrakt med en finansiell agent som skal etablere et slikt fond. I tillegg skal den finansielle agenten bistå med å bygge opp et moderne og fungerende finansdepartement i Somalia, med vekt på god offentlig finansforvaltning. Utførelsen av oppdraget vil kreve tilstedeværelse i Mogadishu gjennom hele oppdraget. For nærmere informasjon om oppdraget og konkurransen henvises det til kvalifikasjonsgrunnlaget. Konkurransen gjennomføres på engelsk.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=283448.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
ENG_Declaration_of_good_conduct.docx 19 KB
ENG_HSE_declaration.docx 19 KB
Kvalgrunnlag_1.0.pdf 212 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00