Anskaffelse av utvikling av FEKOMS

Information

Open procedure
12/17/2012 11:13 AM (GMT+01:00)
1/25/2013 12:00 PM (GMT+01:00)
1/18/2013 12:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Post- og Teletilsynet Post- og Teletilsynet
Louise Tollefsen Borgi Louise Tollefsen Borgi
Nygård 1,
4790 Lillesand
Norway

Closing date has passed.

Short description

PT gjennomførte i 2011 forprosjektet FEKOMS I – Felles ekom situasjonsforståelse. Forprosjektets formål var å utrede behov og muligheter for et felles system som raskt kan gi beredskapsaktører i ekomsektoren og andre sektorer et overordna bilde av tilstanden i ekomnett- og tjenester for å bidra til mer effektiv krisehåndtering.Forprosjektet FEKOMS I, og reelle krise-/beredskapshendelser det siste året, har vist at både regionale og sentrale beredskapsmyndigheter kan ha nytte av bedre situasjonsoversikt over tilstanden i ekomnett og -tjenester. For å møte behovet har PT et mål om at det blir utviklet et datasystem som mottar kartbasert informasjon om utfall fra ulike tilbydere og presenterer dette på en heilhetlig og oversiktlig måte i en webportal. Aktuelle beredskapsaktører kan få tilgang til webportalen for bruk i håndtering av krise- og beredskapssituasjoner.FEKOMS II er et prosjekt som har som formål å utvikle og evaluere en pilot på et slikt system. Pilotsystemet skal være avgrenset i tallet på tilbydere som skal rapportere til systemet, i tallet på brukere av systemet, og på hvilke funksjoner systemet skal ha. Formålet med pilotsystemet er å evaluere konseptet i en liten skala og til en forholdsvis lav kostnad.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=276166.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Programutviklingsavtalen.doc 312 KB
Kravspesifikasjon_pilot_FEKOMS-II.docx 1.07 MB
Konkurransegrunnlag_FEKOMS_2012.v1.docx 87 KB
Bilag_til_programutviklingsavtalen.doc 66 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00