Elektronisk fakturamottak

Information

03 - Contract Award Notice
11/7/2012 8:40 AM (GMT+01:00)

Buyer

Ringerike Kommune Ringerike Kommune
Karl Erik Steinbakk Karl Erik Steinbakk
Osloveien 1 Rådhuset
3511 HØNEFOSS
Norway
940100925

Short description

Ringerike kommune (RK) ønsker å anskaffe en løsning for mottak og konvertering av elektroniske fakturaer (fakturaformidler) i form av en løpende leveranseavtale basert på betaling pr faktura og/eller årlig lisens.

RK ønsker å anskaffe løsningen (software as a service-prinsipp) og ikke egen installert programvare eller drift.
 
Målsetningene er å motta fakturaene i økonomisystemet på lik linje som dagens scannede fakturaer som foregår med en lokal ReadSoft basert løsning. RK ønsker så få begrensninger og så god støtte for leverandørene som mulig både for de som i dag tilbyr elektroniske fakturaer og de som må "aktiveres".

RK bruker ERV som økonomisystem, som er et SAP basert system levert av EDB. 

Tilbyder må ta risiko og selv skaffe seg kunnskap om ERV og hvilke formater som støttes og hvordan implementering og fakturamottak kan løses. RK gir ingen garantier og tar ingen ansvar utover å formidle kontakt til EDB. RK bærer risikoen og endringskostnader ved eventuelt bytte av økonomisystem eller større endringer/oppdateringer av dette som får konsekvenser for leveransen.

Tilbud skal leveres inn elektronisk gjennom Mercell portalen og dokumenter skal så langt det er mulig knyttes opp til relevante krav/kriterier.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00