Gjennomgang, vurdering og vektorisering av reguleringsplaner - Drammen

Information

Open procedure
8/24/2012 11:05 AM (GMT+02:00)
9/12/2012 12:00 PM (GMT+02:00)
9/10/2012 12:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Drammen kommune Drammen kommune
Olaf Hjellum Olaf Hjellum
Engene 1,
3008 Drammen
Norway

Closing date has passed.

Short description

2Anskaffelsen

2.1Beskrivelse av anskaffelsen

Oppdraget kan omfatte brutto ca. 540 planer.

Alle planer i Drammen er fra før skannet og georeferert. I tillegg er planbestemmelser og tittelfelt skannet. Planomriss er vektorisert.

Oppdraget består således av, gjennomgang av planer for å vurdere om de skal oppheves eller vektoriseres. Oppdraget består således av, gjennomgang av planer for å vurdere om de skal oppheves eller vektoriseres. Oppdragstaker skal også identifisere de juridiske konsekvenser ved en eventuell oppheving av planer og lage vurderingsgrunnlag for kommunens saksbehandlere som tar den endelige avgjørelse. Oppdragstaker skal lage manus for planene man skal vektorisere. (Ukjent antall.)

Oppgavene må gjøres i nært samarbeid med kommunen.

Oppdragstaker skal så vektorisere alle aktuelle og gjeldende planer, og til slutt foreta tilrettelegging, kvalitetskontroll og leveranse, i henhold til tekniske krav, vedlegg 6.

Vedlagt er et regneark med alle planer i Drammens planregister. Vedlegg 4.

Det anbefales også å gå inn på Drammen kommunes WEB kartløsning for å se på Drammens reguleringsplaner.

Øvrige opplysninger om anskaffelsen finnes i tilbudsskjemaet (vedlegg 1).

Alternative tilbud godtas.

Konkurransen er kunngjort i DOFFIN i henhold til forskrift om offentlige anskaffelser.

Anskaffelsens verdi er svært vanskelig å anslå og for eksempel 800.000.- er derfor kun en meget usikker gjetning

Anskaffelsens volum er estimert til å være gjennomgang av maks 540 reguleringsplaner, vekksortering, forberedende arbeid og deretter vektorisering av gjenværende grovt anslått 2-400 reguleringsplaner.

Ferdig oppdrag defineres til å være at det er produsert en liste over planer som skal formelt avlyses samt at alle aktuelle planer er på vektorform, er levert inn i kommunens GIS og planregister, og følger de tekniske krav som er beskrevet i vedlegg 6.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=266000.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00