Nikkilän keskuspuiston puistoaukio, sähköurakka

Information

Open procedure
4/26/2024 8:31 AM (GMT+02:00)
5/20/2024 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Sipoon kunta Sipoon kunta
Rainer Långsjö Rainer Långsjö
Lukkarinmäentie 2
04130 Sipoo
Finland
0203533-8

Closing date has passed.

Short description

Sipoon kunnan Yhdyskunnan ja ympäristön toimialan toimitilat -yksikkö pyytää tarjouksia Nikkilän keskuspuiston puistoaukion sähköurakasta. Rakennuskohde sijaitsee osoitteessa Iso Kylätie 8, 04130 Sipoo. Rakennuttaja on Sipoon kunta, joka toimii myös Rakennusurakan yleisten sopimusehtojen YSE 1998 mukaisena tilaajana.

Urakkamuotona on jaettu urakka, jossa viherurakoitsija toimii pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana. Sähkö- ja rakennusurakka toteutetaan pääurakkaan alistettavina sivu-urakoina. Pää- ja sivu-urakoitsijat ovat sopimussuhteessa suoraan rakennuttajaan.

Pääurakkaan sisältyvät työmaan johtovelvollisuuksien lisäksi viherrakentamisen työt (viherurakka) asiakirjaluettelossa mainittujen suunnitelmien mukaisesti saatettuna täysin valmiiksi ja työmaapalvelut. Pääurakoitsija huolehtii kaikkien urakoitsijoiden töiden ja työvaiheiden yhteensovittamisesta. Töiden järjestelyssä ja työvaiheiden ajoituksessa tulee ottaa huomioon työturvallisuuden vaatimukset. Pääurakoitsija ohjaa ja koordinoi töiden toteutusta työmaalla siten, että työt etenevät työvaiheittain aikataulujen mukaisesti ja asetetut välitavoitteet saavutetaan.

Urakoisijat saavat aloittaa urakkasuorituksensa, kun urakoitsijavalintapäätöksen valitusaika on päättynyt. Töiden on alustavasti suunniteltu alkavan kesäkuun 2024 lopulla. Töiden tulee olla valmiina syyskuun 2024 aikana. Kohde otetaan käyttöön heti vastaanoton jälkeen.

Hankkeessa käytetään SokoPron -projektipankkia. Rakennuttaja hankkii käyttäjätunnukset ja salasanat niitä tarvitseville osapuolille.

Tarkempi urakan kuvaus on esitetty SokoPro -linkin takaa tarjouspyynnön liitteenä olevissa urakkakohtaisissa asiakirjoissa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Nikkilän keskuspuiston puistoaukio, sähköurakka.pdf 573 KB
Nikkilän keskuspuiston puistoaukio, sähköurakka.zip 348 KB
03 Sähköurakka.zip 7.25 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00