Logotuotteiden hankinta

Information

Open procedure
1/19/2024 1:56 PM (GMT+01:00)
2/19/2024 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Metsähallitus Metsähallitus
Tarja Kohonen Tarja Kohonen
Kirjaamo/PL 94
01301 Vantaa
Finland
0116726-7

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohteena on Metsähallituksen retkeilykohteiden tunnuksilla (kansallispuistot ja muut luonnonsuojelualueet, retkeilyalueet ja maailmanperintökohde) sekä Retkietiketti-kuvituksilla tai muilla mahdollisilla, erikseen sovittavilla tunnuksilla tai kuvituksilla merkittyjä tekstiilituotteita ja pientavaroita.
Toimittaja suunnittelee yhdessä Tilaajan kanssa retkeilykohteiden brändien mukaiset tuotteet, joita myydään Metsähallituksen asiakaspalvelupisteissä ja Metsähallituksen sopimusyritysten toimesta (myyntituotteet). Lisäksi tuotteita voidaan tilata Metsähallitukselle työvaatteina, liikelahjoina ja palkintoina (tuotteet omaan käyttöön).
Toimittaja vastaa tuotteen valmistuksesta, ostamisesta, varastoimisesta ja toimittamisesta vähittäismyyntiä hoitaviin Metsähallituksen asiakaspalvelupisteisiin ja erikseen sovituille sopimusyrityksille (vuosittain päivitettävä sopimuksen liite).
Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteellä 1 Hankinnan kohteen kuvaus.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Logotuotteiden hankinta.pdf 471 KB
Logotuotteiden hankinta.zip 1.43 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00