Tietopyyntö: Biojätteen kuljetusurakka

Information

12/21/2023 11:05 AM (GMT+01:00)
1/9/2024 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Jämsän kaupunki Jämsän kaupunki
Katja Rissanen Katja Rissanen
Finland
0175622-1

Closing date has passed.

Short description

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan kutsu markkinavuoropuheluun mahdollisille biojätteen (Jämsä) kuljetusurakan tarjoajille.

Tietopyynnön tarkoituksena on kerätä tietoa ja näkemystä, jotta hankinnan suunnittelu ja mahdollinen tuleva tarjouskilpailu voitaisiin toteuttaa tarkoituksen mukaisella tavalla.

Jokaisen markkinavuoropuheluun kiinnostuksensa ilmoittautuneen toimijan kanssa pidetään tammikuussa 2024 vuoropuhelu Teams-sovelluksella tai elinvoimatoimen Teollisuuskadun toimipisteessä.

Markkinavuoropuhelukutsuun vastaaminen tai vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen hankintamenettelyyn osallistumista.

Mikäli olette kiinnostuneita osallistumaan markkinavuoropuheluun ja tuomaan oman näkökantanne esiin, pyydämme teitä ilmoittautumaan vuoropuheluun sähköpostilla ti 9.1.2024 klo 12.00 mennessä osoitteeseen tekninen@jamsa.fi.

Sähköpostin otsikko: Markkinavuoropuhelu, biojätteen kuljetusurakka

Tämä tietopyyntö ei velvoita hankintayksikköä suorittamaan varsinaista hankintaa. Hankintayksikkö ei ole velvollinen ottamaan huomioon markkinavuoropuheluissa esille tulleita näkemyksiä tarjouskilpailun laadinnassa.

Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei sido toimittajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle. Vuoropuheluun osallistuminen tai osallistumatta jättäminen ei vaikuta

toimittajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa.

Markkinavuoropuheluun osallistuneille ei makseta korvausta vuoropuheluun osallistumisesta.

Lisätietoja antaa ympäristöinsinööri Susanna Sinisaari-Kaislo, puh. 040 828 3856.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tietopyyntö_Biojätteen kuljetusurakka.pdf 134 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00