Pieksämäen kaupungin työterveyspalvelut 472532 / 2023

Information

Open procedure
10/26/2023 1:11 PM (GMT+02:00)
11/6/2023 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Pieksämäen kaupunki Pieksämäen kaupunki
Päivi Nykänen Päivi Nykänen
Finland
2048903-4

Closing date has passed.

Short description

Pieksämäen kaupungin työterveyspalvelut 472532 / 2023
Pieksämäen kaupunki pyytää sitovia kirjallisia tarjouksia Hilma-ilmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sen liitteiden mukaisesti Pieksämäen kaupungin käyttöön tulevasta Pieksämäen kaupungin työterveyspalvelut 472532 / 2023 hankinnasta tässä tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla.
Pieksämäen kaupungin Työterveyshuollon palvelun sisältö
Palveluun kuuluvat lakisääteinen ennaltaehkäisevä työterveyshuolto (KELA 1) ja työterveyshuollon sairaanhoitopalvelut (KELA 2) liitteenä olevan palvelukuvauksen mukaisesti. Palvelulla tarkoitetaan työterveyshuoltolaissa (1383/2001) ja valtioneuvoston asetuksessa (708/2013) määrittelemiä hyvän työterveyshuoltokäytännön periaatteita työterveyshuollon sisällöstä ja ammattihenkilöiden koulutuksesta sekä muualla lainsäädännössä tarkoitettuja työterveyspalveluja.
Palveluntuottajan toteuttamassa Palvelussa tulee noudattaa kulloinkin voimassa olevaa sosiaali- ja terveysalanlainsäädäntöä, lakia yksityisyyden suojasta työelämässä (759/2004), sosiaali- ja terveysministeriön, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Työterveyslaitoksen, sekä muiden toimivaltaisten viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia. Työterveyshuollon Palvelun toteutuksessa Palveluntuottaja tulee noudattaa hyvää työterveyshuoltokäytäntöä. Palveluntuottaja huomioi toiminnassaan EU:n tietosuoja-asetuksen (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EU) 2016/679) ja tietosuojalain (1050/2018) vaatimukset. Palveluntuottaja vastaa asiakasrekisterinsä perustamisesta ja ylläpidosta Tilaajan toimittamien tietojen perusteella.
Palveluntuottajan tehtävänä on yhdessä Tilaajan ja Tilaajan työntekijöiden kanssa luoda Tilaajan organisaatioon terveellinen ja turvallinen työympäristö sekä hyvin toimiva työyhteisö, joka tukee työntekijöiden työ- ja toimintakykyä työuran eri vaiheissa. Tärkeitä tavoitteita ovat työhön liittyvien sairauksien ehkäiseminen ja työkyvyn menettämisen uhan varhainen havaitseminen ja tukitoimenpiteiden käynnistäminen tarvittaessa. Tuloksena on sairauspoissaolojen, työhön liittyvien sairauksien ja tapaturmien väheneminen, työn ja työympäristön terveellisyys ja turvallisuus, työntekijöiden terveyden sekä työ- ja toimintakyvyn lisääntyminen työuran eri vaiheissa.
Palvelu on jatkuvaa toimintaa, johon sisältyy työterveysyhteistyö tiiviissä kumppanuudessa Tilaajan kanssa, työpaikan tarpeiden arviointi, toiminnan suunnittelu, varsinainen toiminta vaikutusten aikaansaamiseksi, seuranta ja arviointi sekä laadun jatkuva kehittäminen ja parantaminen. Tilaaja ja Palveluntuottaja keskittyvät Tilaajan organisaation kannalta keskeisiin osa-alueisiin palvelutoiminnan onnistumisen varmistamiseksi ja asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.
Lakisääteisen ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelulle (KELA1) on esitetty tavoitteet ja vähimmäisvaatimukset tässä palvelukuvauksessa. Lisäksi vuosittaisen kohdennetut tavoitteet ja konkreettiset toimenpiteet määritellään tarkemmin Tilaajan työterveyshuollon kirjallisessa toimintasuunnitelmassa. Sairaanhoidon palvelut (KELA2) ja niiden sisältö on määritelty tässä palvelukuvauksessa. Lisäksi vuosittaisen kohdennetut tavoitteet ja konkreettiset toimenpiteet määritellään tarkemmin Tilaajan työterveyshuollon kirjallisessa toimintasuunnitelmassa.
Palvelu on järjestettävä niin, että Tilaajan on mahdollista saada KELA-korvausta toiminnasta mahdollisimman kattavasti, ellei jonkin erityistehtävän osalta erikseen muuta kirjallisesti sovita. Palveluntuottajan on eriteltävä raporteissa palvelut tuotteittain ja tehtävä työntekijöiden yhteydenotoista ja käynneistä kirjaukset potilastietojärjestelmään siten, että Tilaajan mahdollisuus saada palveluista KELA korvausta on mahdollisimman kattava.
Tarjottavat palvelut
Tarjouspyyntöasiakirjoissa esitetyt määrät ovat arviokulutusmääriä. Tilaaja ei sitoudu mihinkään vähimmäismääriin, vaan pidättää itselleen oikeuden hankkia palveluja ainoastaan tarvitsemansa määrän.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Pieksämäen kaupungin työterveyspalvelut.zip 1.53 MB
Pieksämäen kaupungin työterveyspalvelut.pdf 959 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00