Pakkausjätteiden keräys ja kuljetus Keuruulla

Information

Open procedure
5/12/2023 12:09 PM (GMT+02:00)
5/31/2023 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Keuruun kaupunki Keuruun kaupunki
Petri Pummila Petri Pummila
Multiantie 5
42700 Keuruu
Finland
0208388-2

Closing date has passed.

Short description

Keuruun kaupungin jätehuoltoviranomainen (elinvoima ja asuinympäristö lautakunta) pyytä tarjousta jätelain mukaisesti kunnalle kuuluvan pakkausjätteen keräyksestä ja toimittamisesta tuottajien terminaaliin.

Tämä urakka perustuu kumppanuusperiaatteelle. Kumppanuus tarkoittaa tässä urakassa osapuolten välisten suhteiden syventämistä ja avointa tiedon vaihtoa siten, että kumpikin osapuoli saavuttaa hyötyjä. Asiantuntemuksensa avulla ja sen parantamisella urakoitsijat ja tilaaja pyrkivät aktiivisesti löytämään uusia ja parempia toimintaa tukevia ratkaisuja Keuruulla. Tavoitteena on kehittää palvelun tuottamisen toimintamalleja siten, että se on mahdollisimman tehokas ja hyödyllinen sekä taloudellinen molemmille osapuolille.
Urakoitsijan tehtävänä on hoitaa kokonaisvaltaisesti pakkausjätteiden kiinteistökohtainen keräys ja kuljetus Keuruun kaupungin taajama-alueella sijaitsevilta vähintään viiden (5) asuinhuoneiston kiinteistöiltä tuottajayhteisön hyväksymiin vastaanottoterminaaleihin.

Urakka toteutetaan puitejärjestelynä, jossa urakoitsijoiksi valitaan 1-4 toimijaa.

Keräys- ja kuljetusurakka suoritetaan yksikköhinnoilla. Urakoitsijan tulee sisällyttää antamaansa yksikköhintaan sovitun työtuloksen aikaansaamiseksi tarpeellisten töiden kaikki kustannukset. Hinnat ilmoitetaan arvonlisäverottomina.

Urakoitsija voi käyttää työn toteuttamiseen tilaajan hyväksymää aliurakoitsijaa.

Urakoitsijat hoitavat asiakkaidensa laskutuksen jätetaksan mukaisesti.

Urakoitsijat raportoivat tuottajien terminaaleihin toimitettujen jakeiden osalta tiedot tilaajalle.

Tilaaja ja urakoitsijat kehittävät yhdessä mahdollisuuksiensa mukaan Keuruun jätehuoltoa jätelain ja sen nojalla annettujen määräysten mukaisesti.

Urakan sisältö selviää tarkemmin tarjouspyynnöön liitteenä olevasta urakkaohjelmasta.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Pakkausjätteiden keräys ja kuljetus Keuruulla.pdf 441 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00