Kairatien monitoimikeittiön annostelupumpun ja sekoittavan padan hankinta

Information

Open procedure
5/3/2023 5:10 PM (GMT+02:00)
5/26/2023 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Rovaniemen kaupunki Rovaniemen kaupunki
Juha Välitalo Juha Välitalo
Jämytie 33
96910 Rovaniemi
Finland
1978283-1

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohteena on annostelupumppu ja sekoittava pata käyttökuntoon asennettuna Kairatien monitoimikeittiöön tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Asennukseen ei sisälly LVIS- ja rakennusteknisten töiden suorittaminen kohteessa. Toimittajan tulee antaa tilaajalle laitekohtaiset ohjeet, joiden mukaisesti tilaaja suorittaa LVIS- ja rakennustekniset työt kohteeseen.

Tämä hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin.
1. Annostelupumppu
2. Sekoittava pata

Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai molempiin osa-alueisiin.


AIKATAULU

Tilaaja suorittaa LVIS- ja rakennustekniset työt valitun laitetoimittajan ohjeiden mukaisesti. Toimittajan tulee asentaa laitteet kohteeseen täysin käyttökuntoon viimeistään viikolla 42. Tarkka laitteiden toimitus- ja asennusaika sovitaan tilaajan ja toimittajan kesken tilauksen yhteydessä.


Tämä tarjouspyyntö muodostuu tästä tarjouspyyntödokumentista ja seuraavista liitteistä:

Liite 1 Laitteiden ehdottomat vaatimukset
Liite 2 Hankintasopimus
Liite 3 JYSE 2014 Tavarat (huhtikuun 2022 päivitysversio)
Liite 4 Sitoumus muiden yksiköiden voimavarojen käytöstä


KOHTEEN ESITTELY

Kairatien monitoimikeittiön tilat ovat rajalliset ja tilaaja on huolella harkinnut uusien laitteiden sijoituspaikat. Tämän vuoksi tilaaja edellyttää, että ennen tarjouksen jättämistä tarjoajan edustajan on käytävä paikan päällä katsomassa tila ja paikka, mihin nämä laitteet on suunniteltu sijoitettavaksi. Lisäksi tarjoajan on tehtävä selvitys miten tarjottavaksi aiottu laite soveltuu olemassa olevaan tilaan ja liitettävä ko. selvitys tarjouksensa liitteeksi.

Tilaaja järjestää Kairatien monitoimikeittiöön yhteisen näyttöajan, johon tarjoajan tulee osallistua. Kohteen näyttö järjestetään 9.5.2023 klo 14.00-15.00.

Näytön yhteydessä ei käydä läpi tarjouspyyntöä, ainoastaan kohteen esittely. Näytössä ei vastata tarjoajien esittämiin tarjouspyyntöä koskeviin kysymyksiin, vaan kysymykset tulee esittää noudattaen kohdassa "Lisäkysymykset" esitettyä toimintatapaa.

Kohteen näyttöön osallistuminen on pakollista ja edellytyksenä tarjouksen jättämiselle. Mikäli tarjoaja ei osallistu kohteen näyttöön, jätetty tarjous poissuljetaan.

Näyttöön tulee ilmoittautua ennakkoon 8.5.2023 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen arto.kerimaa@rovaniemi.fi . Sähköpostista tulee käydä ilmi tarjoava yritys ja näyttöön osallistuvan henkilön nimi.

Kohteen osoite on: Kairatie 75, 96910 Rovaniemi.

Ks. tarkemmin kohta II.1.4) Lyhyt kuvaus.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kairatien monitoimikeittiön annostelupumpun ja sekoittavan padan hankinta.zip 485 KB
Kairatien monitoimikeittiön annostelupumpun ja sekoittavan padan hankinta.pdf 629 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00