Bistand til å innhente tilbud for å inngå rammeavtale for innkjøp av kontorrekvisita

Information

5/25/2009 3:03 PM (GMT+02:00)
7/15/2009 12:00 PM (GMT+02:00)
7/10/2009 12:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Bioforsk Bioforsk
Terje Granli Terje Granli
Fredrik A. Dahls vei 20A
1432 ÅS
Norway
988983837

Closing date has passed.

Short description

Bioforsk er et forskningsinstitutt med spisskompetanse på et høyt internasjonalt nivå innen landbruk, matproduksjon, plantehelse, miljø og ressursforvaltning. Bioforsk har også fokus på forskningsbasert innovasjon og verdiskaping. Bærekraftig ressursbruk er et grunnleggende premiss.

Bioforsk skal levere faglig kunnskap som næring, forvaltning og samfunnet ellers etterspør og med relevans til store utfordringer, regionalt, nasjonalt og globalt, slik som klimaendringer, biomangfold, fattigdom og global handel.

Bioforsk er organisert under Landbruks- og matdepartementet som et forvaltningsorgan med særskilte fullmakter. Bioforsk har sju forskningssentre med om lag 450 ansatte og avdelinger over hele landet fra Agder i sør til Finnmark i nord. Dette gir nærhet til det norske markedet og regionale utfordringer. Det enkelte senter har hovedansvar for sitt fagområde. Bioforsks samlede årlige omsetning er på vel 410 mill kr.

Bioforsk har et betydelig innkjøp av kontorrekvisita. For å oppnå best mulig priser, samt sikre at gjeldende anskaffelsesregelverk følges, tar Bioforsk sikte på å inngå en rammeavtale for innkjøp av kontorrekvisita. Det tas sikte på å inngå en avtale med en leverandør som kan levere rekvisita til samtlige enheter, fritt levert den enkelte enhet. Det vil være en forutsetning at det nyttes samme priser til samtlige enheter.

For å fremforhandle en slik avtale søker Bioforsk bistand. Bioforsk ønsker at bistanden gjennomføres etter prinsippet "no cure - no pay"; Dvs at  gjennomføringen av kundeanalyse, leverandørmarkedsanalyse, utarbeidelse av resultater og anbefalinger samt implementering og etterkontroll skjer kostnadsfritt og uten risiko for Bioforsk og at arbeidet ikke legger beslag på ledelsens tid eller andre ressurser.

Honorar vil være basert på oppnådde resultater i forhold til dagens kostnadsnivå.

Bioforsk ber om tilbud på en gjennomgang som beskrevet foran. Tilbudet må inneholde en beskrivelse av hvorledes en besparelse skal fordeles mellom tilbyder og Bioforsk.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00