Liikennebiokaasun hankinta jakeluasemilta Vantaan kaupungille

Information

Open procedure
4/20/2023 10:07 PM (GMT+02:00)
5/15/2023 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Vantaan kaupunki Vantaan kaupunki
Sirpa Apell Sirpa Apell
PL 1100
01030 Vantaan kaupunki
Finland
0124610-9

Closing date has passed.

Short description

Pyydämme tarjouksia liikennebiokaasun hankinnasta jakeluasemilta Vantaan kaupungin tarpeisiin.


Pääasiassa liikennebiokaasua hankitaan Vantaan kaupungin alueen jakeluasemilta, mutta tarjottu sama hintaehto on oltava voimassa koko Suomessa kaikilla toimittajan jakeluasemilla, huolimatta siitä minkälainen asema on tai mitä palveluita asemalla on.

Tarjoajien / Toimittajien huolto- ja jakeluasemien tulee olla sellaisia, että ainakin osassa asemia ne soveltuvat myös raskaan kaluston tankkauksiin.

Hankintaa ei ole jaettu osiin. Hankinta sisältää 100 % uusiutuvan biokaasun, CBG, (Compressed Biogas), paineistetun biokaasun hankinnan.

Mikäli myöhemmin tulee tarvetta hankkia muita kaasulaatuja, tilaaja neuvottelee niistä aina erikseen Toimittajan kanssa.

Valitulla toimittajalla on oltava tarjottavana tilaajalla toimiva kortti- tai muu maksujärjestelmä jakeluasemille vaadittavaa liikennebiokaasun tankkausta varten. Toimittaja järjestää veloituksetta korttien lähettämisen tms. maksujärjestelmän käyttöönoton ja käytön tilaajille.

Edellytyksenä tarjoajalle on mm., että sillä on vähintään 3 biokaasun jakeluaseman pääkaupunkiseudulla, sopimuskauden alkaessa.

Hankintaan valitaan yksi kokonaisvastuullinen toimittaja.





Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Liikennebiokaasun hankinta jakeluasemilta Vantaan kaupungille.pdf 499 KB
Liikennebiokaasun hankinta jakeluasemilta Vantaan kaupungille.zip 424 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00