Teknisen alan Työvaatteet

Information

02 - Contract notice
Open procedure
4/6/2023 9:16 AM (GMT+02:00)
5/3/2023 10:59 PM (GMT+02:00)

Buyer

Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy
Marjatta Heikkilä Marjatta Heikkilä
Suupantie 2
33960 Pirkkala
Finland
2397232-0

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohteena ovat Tampereen Kehyskuntiin (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti, Ylöjärvi) hankittavat teknisen alan työvaatteet (ks. liite 1).

Sopimustoimittajia valitaan kolme (3). Jos tarjouksia ei saada riittävästi tai tarjouksia joudutaan hylkäämään, voi valittavien Sopimustoimittajien määrä olla vähemmän kuin kolme (3).

Tilaaja voi tilata tarjouspyynnön mukaisia Tuotteita sopimuskaudella ensisijajärjestystä noudattaen tai Tilaajan tarpeen mukaisesti. Tilaaja tilaa Tuotteita Toimittajilta siten, että tilauksissa noudatetaan lähtökohtaisesti Toimittajien ensisijajärjestystä, kuitenkin pääsääntöisesti huomioiden aina Tilaajan tarve. Tilaajalla on oikeus huomioida tarpeensa esim. Tuotteiden saatavuus ja Tuotteiden sopivuus (esim. työkengissä leveä lesti, isokokoisten vaatteiden valikoima).

Tilaajalla ei ole määräostovelvoitetta. Kaikki tarjouspyynnössä annetut tiedot ovat alustavia arvioita eivätkä ne sido tilaajaa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Teknisen alan Työvaatteet.pdf 639 KB
Teknisen alan Työvaatteet.zip 2.91 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00