Koneelliset kunnossapito- ja rakennustyöt 444110 / 2023

Information

02 - Contract notice
Open procedure
2/27/2023 12:39 PM (GMT+01:00)
3/23/2023 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Pieksämäen kaupunki Pieksämäen kaupunki
Päivi Nykänen Päivi Nykänen
Kauppakatu 1
76100 Pieksämäki
Finland
2048903-4

Closing date has passed.

Short description

Koneelliset kunnossapito- ja rakennustyöt 444110 / 2023 Pieksämäen kaupunki pyytää sitovia kirjallisia tarjouksia Hilma-ilmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sen liitteiden mukaisesti Pieksämäen kaupungin käyttöön Koneelliset kunnossapito- ja rakennustyöt 444110 / 2023 hankinnasta tässä tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla.

Tarjouksesta pois suljetaan maa- ja kiviaineskuljetukset materiaaleineen (tarjous 386267 / 2022 Maa- ja kiviainesten toimittaminen).

KONEET JA TARJOTTAVA TYÖVOIMA

Konepalvelutarjouksessa otetaan huomioon kaikki koneet, esimerkiksi seuraavat:

- kaivurikuormaajat (KKT)

- telapuskutraktorit (PT)

- pyöräkuormaajat (KUP)

- pyöräalustaiset kaivinkoneet sekä 3d koneohjauksella varustetut pyöräalustaiset kaivinkoneet (KKHp)

- tela-alustaiset kaivinkoneet sekä 3d koneohjauksella varustetut tela-alustaiset kaivinkoneet (KKHt)

- traktorit (TR)

- tiehöylät (TH)

- Kurottajakuormaajat (KUPk)

- täryjyrät

- pienkuormaajat

- ruohonleikkurit

- imevä lakaisukalusto

- Työnjohto

- RM

- muut tarjoajan ilmoittamat koneet

Jos tarjoajalla on tarjottaviin koneisiin lisälaitteita, tarjoaja lataa lisälaitteista liitteen 2 täytettynä hankinnan kohteen kriteerit kohdassa. Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa konetta. Mikäli tarjoajalla on tarjota lisäksi myös muita kuin edellä mainittuja koneita, tarjoaja jättää myös niiden koneiden tuntiperusteiset hinnat liitteellä 3 hankinnan kohteen kriteerit kohdassa. Tarjouksessa tulee esittää koneiden yksikköhinnat, yksikköhintaan sisältyvät varusteet ja lisälaitteet sekä erikseen hinnoitellut lisälaitteet. Kaupungin omalla kalustolla suoritetaan ensisijaisesti hankinnan kohteena oleva työ. Mikäli kaupungin oma kalusto ei riitä, otetaan kulloinkin tarpeeseen sopivin kalusto tarjouksien mukaisesti. Koneiden on oltava CE-merkittyjä. Ensisijaisesti käytämme Stage IV-päästöluokituksen täyttäviä koneita, sekä Euro 6-päästöluokitukset täyttäviä kuorma-autoja. Tarjoajan on kuuluttava Tilaajavastuu.fi järjestelmän luotettava kumppani palveluun.

TALVIKUNNOSSAPITO

Talvikunnossapidon tarjous hinnoitellaan erikseen liitteellä 4. Talvikunnossapito hoidetaan Pieksämäen kaupungin hoitoluokituksen mukaan. Tilaaja määrittää yksikköhinnoilla tehtävän talvikunnossapidon alueet ja tarpeen. Alueet voivat muuttua tarvittaessa sopimuskauden aikana. Tarjoajan tulee esittää tarjouksessa konerikosta tai muusta syystä johtuvalle työkeskeytykselle varakalusto tai vaihtoehtoinen malli. Sopimuksen laiminlyönnistä voidaan antaa varoitus. Tilaajalla on oikeus vaihtaa toimittajaa kesken sopimuskauden, jos tämä ei noudata Pieksämäen kaupungin hoitoluokitusta tai työjohdon ohjeistusta varoituksesta huolimatta. Tarjouksessa tulee esittää yksikköhinnat sisältäen tarvittavan päivystyksen. Lumen ajosta tarjotaan m³- ja tuntihinta. Lumenajon m³-hintaan tulee sisältyä kuormaus, kuljetus ja lumenkaatopaikan hoito ajettujen lumien osalta. Lumenajon tuntihintaan ei sisälly kuormaus, eikä lumenkaatopaikan hoito. Pieksämäen kaupungilla on käytössä lumen kuormaukseen kuormauslinko. Tämän johdosta tuntihintaiseen lumen ajoon osallistuvissa ajoneuvoissa on oltava tien kuljettajan puolella lisä-/korokelaita. Lumen kuormauksesta tarjotaan tuntihinta. Lumenajon ja lumen kuormauksen tarpeen ja toimintatavan määrittää Pieksämäen kaupungin työnjohto. Tarjouksessa tulee esittää yksikköhinta sisältäen päivystyksen lumitöiden osalta (päivystys vain lumityössä). Tarkempi kuvaus hankinnasta on kerrottu liitteessä 1.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00