Katujen, yleisten alueiden ja kiinteistöjen piha-alueiden puhdistuspalvelut /Hiekoitushiekan poisto 2023 ja optio 2024

Information

Open procedure
2/13/2023 8:01 AM (GMT+01:00)
3/13/2023 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Kankaanpään kaupunki Kankaanpään kaupunki
Marja Vaajasaari Marja Vaajasaari
PL 36
38701 Kankaanpää
Finland
0133596-1

Closing date has passed.

Short description

Katujen, kevyen liikenteen väylien ja yleisten alueiden sekä kaupungin kiinteistöjen piha-alueiden puhdistuspalvelu / hiekoitushiekan poisto Kankaanpään kaupungin alueella. Hankinta on jaettu alueittain kuuteen osaan: 1) Keskusta itäosa (kantatie 44 itäpuoleinen alue) 2) Keskusta länsiosa (kantatie 44 länsipuoleinen alue), 3) Kaupungin kaakkoisosa; Kärki, Makkaramäki, Pansia, Kirnukallio sekä Niinisalo; 4) Honkajoen keskustaajaman kadut ja yleiset alueet ja 5) kaupungin keskusta-alueella sijaitsevien kiinteistöjen piha-alueet ja 6) Honkajoen taajamassa sijaitsevien kiinteistöjen piha-alueet.

Puhdistuspalvelu toteutetaan alueurakointina. Kuhunkin alueurakkaan kuuluvien kohteiden sijainti ja laajuustiedot on esitetty osa-alueittain kartoilla ja kohdeluetteloissa. Puhdistuspalveluun kuuluvat kaikki tarjoupyyntöasiakirjojen mukaiset työvaiheet kuten hiekoitushiekan poisto (harjaus), erikseen mainittujen alueiden pesu sekä hiekoitushiekan kuormaus ja kuljetus Kankaanpään kaupungin Linkkipuiston maan- ja lumen vastaanottoalueelle tai muuhun tilaajan osoittamaan paikkaan. Hankinta-asiakirjoissa erikseen mainituilla alueilla voidaan hiekka poistaa harjaamalla maastoon. Linkkipuistossa vastaanotetusta materiaalista ei kaupungin kohteiden osalta peritä maksua.
Katujen, kevyen liikenteen väylien ja yleisten alueiden puhdistuspalvelut / hiekoitushiekan poisto Kankaanpään kaupungin keskustan alueella. Kaupunginosissa Keskus, Käpylä, Koskenoja, Reima, Mettälänkangas.
Puhdistuspalvelu toteutetaan alueurakointina; yksikköhintaurakka (€/puhdistuskerta). Alueurakkaan kuuluvien kohteiden sijainti ja laajuustiedot on esitetty kartalla (001) ja kohdeluettelossa (Osa 1).
Puhdistuspalveluun kuuluvat kaikki tarjouspyyntöasiakirjojen mukaiset työvaiheet kuten hiekoitushiekan poisto (harjaus), erikseen mainittujen alueiden pesu sekä hiekoitushiekan kuormaus ja kuljetus Kankaanpään kaupungin Linkkipuiston maan- ja lumenvastaanottoalueelle tai muuhun tilaajan osoittamaan paikkaan. Kohdeluettelossa erikseen mainituissa kohteissa saa harjata maastoon, jos kohdalla ei ole hoidettavaa nurmialuetta.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Katujen, yleisten alueiden ja kiinteistöjen piha-alueiden puhdistuspalvelut -Hiekoitushiekan poisto 2023 ja optio 2024.zip 13.09 MB
Katujen, yleisten alueiden ja kiinteistöjen piha-alueiden puhdistuspalvelut -Hiekoitushiekan poisto 2023 ja optio 2024.pdf 912 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00