Tietopyyntö/kutsu markkinavuoropuheluun Työterveyshuollon palvelut

Information

21 - Social and other specific services – public contracts
Not applicable
1/16/2023 1:30 PM (GMT+01:00)
1/27/2023 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Savonlinnan kaupunki Savonlinnan kaupunki
Virve Silvennoinen Virve Silvennoinen
Olavinkatu 27
57130 Savonlinna
Finland
0166906-4

Closing date has passed.

Short description

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö vaan tietopyyntö ja kutsu markkinavuoropuheluun. Tällä tietopyynnöllä Savonlinnan kaupunki kartoittaa markkinoita työterveyshuollon palvelujen tuottamiseen Savonlinnan kaupungin henkilöstölle ja kutsuu hankinnasta kiinnostuneita toimijoita ilmoittautumaan hankinnan valmistelun osana toteutettavaan markkinavuoropuheluun. Työterveyshuoltopalveluun kuuluvat lakisääteinen ennaltaehkäisevä työterveyshuolto (KELA 1) ja työterveyshuollon sairaanhoitopalvelut (KELA 2). Sopimuskauden arvioitu aloitusajankohta on 16.6.2023. kts. kohta II.1.4.

 

Markkinavuoropuhelusta kiinnostuneita palveluntuottajia pyydetään ilmoittautumaan 27.1.2023 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sirpa.vuohensalo@savonlinna.fi. Sähköpostista on käytävä ilmi markkinavuoropuheluun osallistuvan henkilön yhteystiedot.

Markkinavuoropuhelussa tavoitteena on esitellä hankinnan lähtökohdat sekä käydä vuoropuhelua hankinnan toteutuksesta, alustavasta sisällöstä ja sopimusehdoista sekä saada palveluntuottajien näkemyksiä niihin. Markkinavuoropuhelu toteutetaan siten, että ensimmäisessä vaiheessa palveluntuottajia pyydetään kommentoimaan alustavia tarjouspyyntöasiakirjojen luonnoksia. Markkinavuoropuhelua jatketaan hankintayksikön harkitsemalla tavalla. Hankintayksikkö voi esimerkiksi käydä tarkentavia keskusteluja palveluntuottajien kanssa.

Selvyyden vuoksi todetaan, että hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan hankintaa ja markkinavuoropuhelun aikana esitellyt asiakirjat ovat luonnosasiakirjoja. Ennakkoilmoituksessa ilmoitetut tiedot hankinnasta sekä hankintamenettelystä ovat alustavia näkemyksiä ja lopullinen hankintailmoitus ja tarjouspyyntö voivat poiketa tässä ennakkoilmoituksessa mainituista tiedoista. Ilmoittautuminen markkinavuoropuheluun ei ole edellytys mahdolliseen myöhemmin toteutettavaan kilpailutukseen osallistumiselle eikä sido siihen osallistuvia tahoja. Hankintayksikkö ei maksa korvausta markkinavuoropuheluun osallistumisesta.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
2023-OJS011-026361-fi.pdf 65 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00