Kansallisten hankintojen suorahankintailmoitus - Värjäysautomaatti patologian osastolle

Information

Direct award
10/12/2022 1:15 PM (GMT+02:00)

Buyer

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Outi Palukka Outi Palukka
Kajaanintie 50
90029 OYS
Finland
0679480-9

Assignment text

Hankitaan suorahankintana hankintalain 40§ mom. 2 kohtaan 2 perustuen: teknisistä tai yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan; lisäedellytyksenä on, että järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta.

Automaatilta halutaan seuraavia ominaisuuksia:

1. Mielellään kaksi erillistä robottikäsivartta/lasitelineen siirrintä lasitelinettä, mikä nopeuttaa värjäämistä ajettaessa useampia protokollia yhtä aikaa.
2. Robottikäsivarsista riippumaton liuosten sekoitusjärjestelmä.
3. Värjättävien lasien lukumäärään perustuva reagenssien hallintajärjestelmä, jolla voidaan optimoida reagenssien vaihto/kulutus ja se myös mahdollistaa tarkan reagenssien kulutuksen seurannan
4. Värikoodatut lasitelineet RFID-tunnisteella, jolloin laite tunnistaa koodin ja käynnistää automaattisesti oikean värjäyksen. Tämä vähentää virhemahdollisuuksia, erityisesti kun tehdään useita eri värjäyksiä samalla laitteella
5. Reagenssien nestepinnan tunnistus ja vajaushälytys ajoja aloitettaessa.
6. Uuni, jossa leikkeet voidaan kiinnittää ajon aikana ja esikäsittelyä ennen värjäystä ei tarvita.
7. Laitteessa käytettävät korit sopivat osastolla jo olemassa olevaan päällystyslaitteeseen, mikä vähentää käsin tehtävää työtä.
8. Laitteen on oltava ns. avoin eli siinä voidaan käyttää vapaasti käyttäjän haluamia liuoksia.

Kaikki nämä ominaisuudet muodostavat kokonaisuuden, jollaista ei ole toisissa markkinoilla olevissa verrannollisissa laitteissa.








Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00