Kutsu markkinavuoropuheluun: Napapiiri-Nivavaara-Syväsenvaara -monitoimitalo

Information

01 - Prior information notice
Not applicable
6/3/2022 9:34 AM (GMT+02:00)
6/10/2022 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Rovaniemen kaupunki Rovaniemen kaupunki
Pekka Latvala Pekka Latvala
Jämytie 33
96910 Rovaniemi
Finland
1978283-1

Closing date has passed.

Short description

Rovaniemen kaupungilla on suunnitteilla Napapiiri-Nivavaara-Syväsenvaaran monitoimitalon rakennus- ja peruskorjaushanke. Monitoimitalohanke on suunniteltu toteutettavan allianssimallilla. Hankkeen alustavan aikataulun mukaisesti hankkeen suunnittelu ja toteutus kilpailutetaan kesän ja syksyn 2022 aikana, jonka jälkeen suunnittelutyö aloitetaan. Hankkeen on suunniteltu valmistuvan kokonaisuudessaan vuonna 2026. Ensimmäinen vaihe on uudisrakennus, jonka on tarkoitus valmistua kesällä 2025. Toisessa vaiheessa peruskorjataan Nivavaaran ala-aste, jonka tarkoitus on valmistua kesällä 2026. Hankinta on suunniteltu toteutettavan neuvottelumenettelyllä. Tilaaja valitsee hinta-laatusuhteelta parhaan tarjouksen tehneen palveluntuottajan tai palveluntuottajien muodostaman ryhmittymän suunnittelemaan ja toteuttamaan Napapiiri-Nivavaara-Syväsenvaaran monitoimitalon yhteistyössä Tilaajan kanssa. Hankintailmoitus on tarkoitus julkaista kesäkuussa 2022. Vähimmäisvaatimukset ja valintaperusteet ilmoitetaan myöhemmin tarjouspyyntöasiakirjoissa. Rovaniemen kaupunki järjestää hanketta koskevan markkinavuoropuhelun 14.6.2022 klo 12:00-14:00 Rovaniemellä Kairatie 75 A Valtuustosalissa/Auditoriossa. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin. Tilaisuudessa esitellään Napapiiri-Nivavaara-Syväsenvaaran monitoimitalohanketta ja toteutusmuotoa sekä pyydetään kannanottoja suunnittelijoiden ja rakentajien hankintaan liittyen. Tilaisuuden tavoitteena on avoimesti kertoa hankkeesta ja tehdä toteutusmuotoa tutuksi, jotta kaikille hankkeesta kiinnostuneille jäisi selkeä kuva allianssista ja hankkeen aikataulusta. Tilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu, jonka aikana on mahdollisuus keskustella tilaajan edustajien kanssa.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen kokousjärjestelyjä varten viimeistään 10.6.2022 klo 13:00 sähköpostitse osoitteeseen veera.muukkonen@vison.fi. Tarkempi tilaisuuden järjestämispaikka ilmoitetaan ilmoittautuneille erikseen. Mikäli osallistut kokoukseen etäyhteyksin, ilmoitathan tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Hankkeesta kiinnostuneilla toimijoilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä etukäteen sähköpostitse osoitteeseen veera.muukkonen@vison.fi 13.6.2022 klo 15:00 mennessä sekä tilaisuuden aikana. Markkinavuoropuheluun osallistuneille lähetetään tilaisuuden jälkeen verkkokysely, jossa pyydetään vastauksia liittyen hankkeeseen, hankkeen toteutusmuotoon, hankintaan sekä muihin hankkeeseen liittyviin kysymyksiin. Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö tai hankintailmoitus, eikä tämän ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja tekniseen vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään tarjouskilpailuun osallistumiselle. Tämä ilmoitus ei velvoita Tilaajaa toteuttamaan varsinaista hankintaa. Lisätietoja hankkeesta voi kysyä: tilapalvelupäällikkö Pekka Latvala, p. 050 569 8655 ja erityisasiantuntija Janne Alkki, p. 040 678 6145.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00