SÄKYLÄN KUNNANVIRASTON ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN UUSIMINEN V. 2022-2023

Information

Open procedure
5/9/2022 4:25 PM (GMT+02:00)
6/6/2022 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Säkylän kunta Säkylän kunta
Tarmo Saarinen Tarmo Saarinen
Rantatie 268
27800 Säkylä
Finland
0139937-5

Closing date has passed.

Short description

Urakka sisältää Säkylän kunnanviraston toisen ilmanvaihtokonehuoneen saneerauksen. Urakan yhteydessä uusitaan ilmanvaihtokojeet ja eristetään iv-kojeiden toiminta-alueella sijaitsevat rakennuksen iv-kanavat suunnitelmien mukaisesti. Työt yhteensovitetaan aikataulullisesti rakennuttajan teettämien rakennusteknisten ja automaatiojärjestelmien asennustöiden kanssa.
Vuonna 1980 valmistuneessa kaksikerroksisessa Säkylän kunnanvirastorakennuksessa on kaksi ilmanvaihtokonehuonetta, joissa on kummassakin erilliset tulo- ja poistokoneet. Nyt tehtävässä saneerauksessa näistä konehuoneista toinen uudistetaan asentamalla sinne vanhojen koneiden tilalle kaksi tulo-/poistokonetta pyörivällä lämmöntalteenotolla. Uudet koneet sisältävät myös jäähdytysosan ja tästä syystä tuloilmakanavat eristetään kokonaisuudessaan diffuusiotiiviisti.

Rakennuttaja teettää erikseen iv-koneiden siirtämistä varten tarvittavien tiiliseinien purkutyöt ja muurauttaa ne uudelleen. Rakennuttaja purkaa ja rakentaa uudelleen kattorakenteet sekä teettää muut rakennustekniset työt. Rakennuttaja teettää lattioiden pinnoittamisen ja maalauttaa seinäpinnat. IV-urakkaan kuuluvien purkutöiden jälkeen rakennuttaja teettää iv-konehuoneen pintojen uusimisen. IV- ja rakennustekniset työt tulee sovittaa aikataulullisesti yhteen.

IV-kojeiden hankinta tulee tehdä v. 2022 marraskuun loppuun mennessä. Urakan muut hankinnat ja toteutus tulevat valmiiksi asti tehtäväksi pääasiassa v. 2023 kesällä vko 23–32 välisenä aikana. IV-kanavien eristystöitä voidaan tehdä myös em. aikataulusta aikaisempina ajankohtina v. 2023.

Tarjous annetaan seuraavasti:

Kokonaisurakkahinta
1. osaurakkahinta: IV-kojeiden hankinta
2. osaurakkahinta: IV-konehuoneen ja arkiston osalla toteutettavat purkutyöt ja asennukset tarvikehankintoineen valmiiksi asti
3. osaurakkahinta: Nykyisten rakennuksessa olevien, suunnitelmissa esitettyjen ilmanvaihtoputkien eristysten purku ja uusiminen


Tarjousten vertailuperusteena on halvin kokonaisurakkahinta.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
SÄKYLÄN KUNNANVIRASTON ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN UUSIMINEN.zip 9.64 MB
SÄKYLÄN KUNNANVIRASTON ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN UUSIMINEN.pdf 297 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00