Omavalvontajärjestelmä leasing-palveluna

Information

Open procedure
3/17/2022 7:31 AM (GMT+01:00)
4/13/2022 3:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Pekka Maltamo Pekka Maltamo
PL 472
40101 Jyväskylä
Finland
0208201-1

Closing date has passed.

Short description

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia pyytää tarjouksia Gradia -ravintoloille ja ravintola Priimukselle leasing-palveluna hankittavasta omavalvontajärjestelmästä, joka soveltuu tuotanto-, kuumennus ja palvelukeittiöiden omavalvontaan. Ohjelman tulee mitata lämpötilat automaattisesti ruoantuotantoprosessin eri vaiheissa ja käyttäjän tulee saada tarvittavat omavalvontaraportit ohjelmistosta. Omavalvonnan seurauskohteita/-yksiköitä on tällä hetkellä tuotanto- ja palvelukeittiöissä. Hankinta sisältää ohjelmiston, ohjelmiston kanssa yhteen sopivat laitteet, käyttöönoton, asiakaspalvelun ja teknisen tuen. Hankittavan omavalvontajärjestelmän kriteerit on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteissä. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia pyytää tarjouksia Gradia -ravintoloille ja ravintola Priimukselle leasing-palveluna hankittavasta omavalvontajärjestelmästä.
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia pyytää tarjouksia Gradia -ravintoloille ja ravintola Priimukselle leasing-palveluna hankittavasta omavalvontajärjestelmästä, joka soveltuu tuotanto-, kuumennus ja palvelukeittiöiden omavalvontaan. Ohjelman tulee mitata lämpötilat automaattisesti ruoantuotantoprosessin eri vaiheissa ja käyttäjän tulee saada tarvittavat omavalvontaraportit ohjelmistosta. Omavalvonnan seurauskohteita/-yksiköitä on tällä hetkellä tuotanto- ja palvelukeittiöissä. Hankinta sisältää ohjelmiston, ohjelmiston kanssa yhteen sopivat laitteet, käyttöönoton, asiakaspalvelun ja teknisen tuen. Hankittavan omavalvontajärjestelmän kriteerit on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteissä.Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia pyytää tarjouksia Gradia -ravintoloille ja ravintola Priimukselle leasing-palveluna hankittavasta omavalvontajärjestelmästä.
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia pyytää tarjouksia Gradia -ravintoloille ja ravintola Priimukselle leasing-palveluna hankittavasta omavalvontajärjestelmästä, joka soveltuu tuotanto-, kuumennus ja palvelukeittiöiden omavalvontaan. Ohjelman tulee mitata lämpötilat automaattisesti ruoantuotantoprosessin eri vaiheissa ja käyttäjän tulee saada tarvittavat omavalvontaraportit ohjelmistosta. Omavalvonnan seurauskohteita/-yksiköitä on tällä hetkellä tuotanto- ja palvelukeittiöissä. Hankinta sisältää ohjelmiston, ohjelmiston kanssa yhteen sopivat laitteet, käyttöönoton, asiakaspalvelun ja teknisen tuen. Hankittavan omavalvontajärjestelmän kriteerit on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteissä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Omavalvontajärjestelmä leasing-palveluna.pdf 348 KB
Omavalvontajärjestelmä leasing-palveluna.zip 483 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00