Päällystysurakka 389827 / 2022

Information

Open procedure
3/4/2022 10:50 AM (GMT+01:00)
3/22/2022 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Pieksämäen kaupunki Pieksämäen kaupunki
Päivi Nykänen Päivi Nykänen
Kauppakatu 1
76100 Pieksämäki
Finland
2048903-4

Closing date has passed.

Short description

Päällystysurakka 389827 / 2022
Pieksämäen kaupunki pyytää teiltä katujen ja muiden yleisten alueiden sitovaa asfalttibetoni päällystystarjousta vuodelle 2022 Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sen liitteiden mukaisesti Pieksämäen kaupungin käyttöön tässä tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla.

RAKENNUSKOHDE
Rakennuskohteina ovat eri puolilla Pieksämäen kaupunkia sijaitsevat yleisellä liikenteellä olevat kadut ja tiet sekä muut liikenne- ja piha-alueet.
Päällystettävien kohteiden koot vaihtelevat arviolta 400 m2 – 5000 m2 välillä ja kaikkia kohteita ei voi päällystää yhtäjaksoisesti.
Urakkaan kuuluvat työt ja hankinnat
Urakkaan kuuluvat erikseen osoitettujen kohteiden päällystys-, pohja- ja jyrsintätyöt liitteenä olevassa urakkaohjelmassa esitetyssä laajuudessa.
Liitteessä 2 välilehdillä 1 - 4 ilmoitetut pinta-alat, tonnimäärät yms. ovat arvioita ja ilmoittavat vain suuruusluokan. Päällystetyypistä riippumatta urakoitsija laatii tai laadituttaa ehdotuksen suhteituksesta eli rakeisuudesta sekä sideaine- ja täytejauhepitoisuudesta (mahdolliset lisäaineet mukaan lukien) sen mukaan, mitä tarjouspyyntöasiakirjoissa sanotaan. Suhteitusehdotus tulee hyväksyttää tilaajalla.

Tilaaja pidättää itsellään oikeuden supistaa, lisätä tai muuttaa työn laajuutta tai kohteita vielä urakan aikana. Määrien muuttuminen ei oikeuta muuttamaan annettuja yksikköhintoja.

Urakkaan kuuluu tämän urakkaohjelman kohdassa 5.1 B esitettyjen asiakirjojen mukaan tehtyinä seuraavat työt.
• asfalttimassan teko, kuljetus, levitys ja tiivistys
• pohjien tasaus ja tiivistys
• kaivojen ja venttiilien nostotyöt
• jyrsintätyöt
• asfaltin leikkaus
• liikenteenohjaukset
• muut tässä urakkaohjelmassa esitetyt työt sekä yksikköhinnoin tehtävät työt ja hankinnat.

Päällystysurakan 389827 / 2022 tarkemmat vaatimukset ja ehdot ovat liitteenä olevassa Urakkaohjelmassa ja muissa liiteasiakirjoissa.

Tarjouspyyntöasiakirjat
- Tämä tarjouspyyntökirje
- Rakennusurakan yleiset sopimusehdot (YSE 98)*
- Urakkaohjelma liitteineen
- Turvallisuusasiakirja *
- Tarjouslomake
- Määrä- ja yksikköhintaluettelot
- Erikoistöiden määrä- ja yksikköhintaluettelo
- Muutostöiden yksikköhintahintaluettelo
- Voimassa olevat Asfalttinormit *
- Infraryl 2010 *
- Infra määrämittausohje 2006 *
- Suomen kuntatekniikan yhdistyksen julkaisu 1/2013 "Tilapäiset liikennejärjestelyt katualueilla” *

* merkittyjä asiakirjoja ei ole liitetty tarjouskyselyaineistoon.

Tarjouksen valintaperuste kohdassa oleva "valinta kokonaishinnan perusteella (halvin hinta)" tarkoittaa tässä tarjouspyynnössä Liitteen 2 2022 Tarjouslomakkeet 1 - 4 välilehtien yhteishinta on kokonaisurakkatarjoushinta, joka on vertailuperuste.

Liite 2 2022 Tarjouslomakkeen excel-taulukot eivät sisällä laskentakaavaa, tarjoajan on laskettava vertailuhinnat, jotka siirtää tarjouspyynnön tarjoushintakohtiin. Liite 2 2022 Tarjouslomakkeet on ladattava täytettynä Hankinnan kohteen kriteerit -kohdassa.

Mahdolliset kirjalliset lisäselvitykset julkaistaan viimeistään kolme (3) vuorokautta ennen tarjouksien viimeisestä sisäänjättöajankohdasta kaupungin hankinnat kotisivuilla. Tarjoajan tulee varmistaa, että onko rakennuttaja antanut lisäselvityksiä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Päällystysurakka.zip 765 KB
Päällystysurakka.pdf 432 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00