Siirrettävä koulurakennus (väistötila), Riihikosken yhtenäiskoulu

Information

Open procedure
1/28/2022 6:17 PM (GMT+01:00)
2/28/2022 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Pöytyän kunta Pöytyän kunta
Tarmo Rantanen Tarmo Rantanen
Yläneentie 11
21870 Riihikoski
Finland
1929519-5

Closing date has passed.

Short description

Riihikosken yhtenäiskoululle hankitaan siirrettävä koulurakennus (väistötila), joka sijoitetaan nykyisen koulun pihapiiriin. Viideksi vuodeksi vuokrattavan väistötilan arvioidaan olevan kerrosalaltaan noin 430 m2.
Hankinnan kohde on siirrettävä koulurakennus (väistötila), johon sisältyy kolme opetustilaa sekä kolme pienryhmätilaa. Rakennuksen arvioidaan olevan kooltaan noin 430 k-m2. Sijoituspaikka on Riihikosken yhtenäiskoulu, Yläneentie 10, Riihikoski.

Toimitus sisältää siirrettävän koulurakennuksen suunnittelun ja toteutuksen LVISA-töineen, pääurakkana täysin valmiiksi saatettuna. Hankkeelle tulee nimetä pääsuunnittelija, vastaava työnjohtaja, sekä erikoisalojen vastaavat työnjohtajat (KVV ja IV).

Tarjouspyynnön liitteenä on luonnospiirustus rakennuksen sijoittamisesta koulun tontille. Väistötila tulee sijoittaa piirroksessa esitetylle rakennusalalle. Toimittajan on esitettävä rakennuksesta oma suunnitteluratkaisunsa, jossa tilaohjelman mukaiset tilat ja tarpeet on huomioitu. Rakennuksen tulee täyttää pysyväisrakennukselle asetetut voimassaolevat rakentamismääräyskokoelman mukaiset vaatimukset lämmön ja ääneneristyksen, ilmastoinnin, valaistuksen ja pintamateriaalien päästöluokituksen suhteen. Toimittaja vastaa siitä, että rakennuksesta ei aiheudu sisäilma- tai terveyshaittaa tilojen käyttäjille (M1-luokitus). Tilojen tulee olla kunnoltaan uutta vastaavat, koulukäyttöön sopivat.

Tilaaja hakee määräaikaisen rakennusluvan toimittajan laatimilla suunnitelmilla Lupapisteessä. Rakennuslupapiirustusten on oltava valmiit kolmen viikon kuluttua siitä, kun hankintapäätös on tullut lainvoimaiseksi. Viranomaistarkastuksista ja käyttöön hyväksymisestä vastaa toimittaja. Kaikki työ- ja turvallisuusvälineet ovat toimittajan vastuulla.

Tilaaja tekee seuraavat pohjarakentamiseen liittyvät työt:
– Rakennuksen perustuksille sorapedin tontin valmiin maanpinnan tasoon tai anturalinjantasoon, riippuen toimittajan käyttämästä perustustavasta.
– Salaojat ja sadevesiviemärit kaivoineen, mikäli tarpeen.
– Toimittaa vesi- ja viemäriliittymät toimittajan kanssa sovittuihin kohtiin, sekä sähköliittymän pääkeskukselle.
– Tilaaja teettää maaperätutkimukset ja huomioi niiden tulokset sorapedin tekemisessä.

Toimittajan toteutettaviksi kuuluvat seuraavat pohjarakentamiseen liittyvät työt:
– Muut pohjarakennus- ja perustustyöt käsittäen routaeristeet ja sisäpuoliset täytöt.
– Vesi- ja viemärijohtojen rakentaminen tilaajan tuomista liittymistä eteenpäin.





Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Siirrettävä koulurakennus (väistötila), Riihikosken yhtenäiskoulu.zip 902 KB
Siirrettävä koulurakennus (väistötila), Riihikosken yhtenäiskoulu.pdf 394 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00