Tarjouspyyntö kunnossapidon vuositarjouksista sähkö-, LV-töistä ja IV-töistä.

Information

Open procedure
1/26/2022 10:10 AM (GMT+01:00)
2/14/2022 10:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Oulaisten kaupunki Oulaisten kaupunki
Markku Ketonen Markku Ketonen
Oulaistenkatu 12, PL 22
86301 Oulainen
Finland
0186852-2

Closing date has passed.

Short description

Oulaisten kaupungin tekninen keskus pyytää vuositarjoukset sähkö-, LV- ja IV-töistä ajalle 1.3.2022 - 31.12.2023. Hinnat ovat kiinteät koko sopimusajan.

Tarjous on yksikköhintojen osalta tarjoajaa sitova 31.12.2023 loppuun asti. LVI- tai sähkötarvikkeista kaupunki järjestää oman erillisen hankintakilpailun. Hankinta sisältää vain kunnossapitotöitä. Investointihankkeet kilpailutetaan erikseen. Kaupunki voi tietyissä poikkeustapauksissa pienehköissä investointikohteissa pyytää tuntiveloitukseen perustuvan tavoitehinta- tai kokonaishintaurakan puitesopimuskumppaneilta.

Hankinta on Hankintalain mukainen puitejärjestely. Tilaaja ei sitoudu mihinkään tilausmääriin hankintapäätöstä ja hankintasopimusta solmittaessa.

Työkohteen työmäärä voi vaihdella 0,25 tunnista jopa viikon työhön. Kiireelliseen työhön urakoitsijan lähdettävä puolen päivän viiveellä. Jos viive on pitempi, tilaajalla on oikeus kutsua järjestyksessä seuraava urakoitsija töihin. Sopimus tehdään 2 - 3 toimijan kanssa / osa-alue.

Sähköosa-alueella työtilauksia tulee olemaan useamman kerran viikon aikana, muilla harvemmin.

Kaikilta urakoitsijoiden työntekijöiltä, jotka tulevat työskentelemään kiinteistöjen sisällä vaaditaan suppea turvallisuusselvitys. Tilaaja maksaa enintään 2 työntekijän selvityksen, muiden työntekijöiden selvitykset tarjoaja joutuu maksamaan kustannuksillaan.

Tarjottavalla yrityksellä tulee olla vähintään alan teknikkotasoinen työnjohto (voi olla myös ostopalveluna).

Matka-ajoista saa laskuttaa maksimissaan 0,5 tunnin veloituksen.







Hankinta on Hankintalain mukainen puitejärjestely. Tilaaja ei sitoudu mihinkään tilausmäärään hankintapäätöstä ja hankintasopimusta solmittaessa.
Hankinta sisältää kunnossapitotöitä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tarjouspyyntö kunnossapidon vuositarjouksista sähkö-, LV-töistä ja IVtöistä.pdf 373 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00