VARELY Prostvikin varalauttapaikan rakentaminen ST-urakka

Information

Open procedure
11/24/2021 1:06 PM (GMT+01:00)
12/8/2021 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus
Tapani Jaakkola Tapani Jaakkola
PL 236
20101 Turku
Finland
2296962-1

Closing date has passed.

Short description

Urakka on kokonaishintaperusteinen ST-urakka.

Urakkaan sisältyy tilaajan vaatimusten mukaisen raskaan betoniponttonilaiturin rakentaminen Paraisille Prostvikin lauttarantaan kulkusiltoineen sekä kulkusiltojen maatuen toimittaminen passiiviankkureineen ja varusteineen lauttarannalle. Tilaaja vastaa maatuen asentamisesta Prostvikin pengertiehen sekä muista vaadittavista pengertien muutoksista ja liikennejärjetelyistä. Urakoitsija vastaa betoniponttonilaiturin rakenteen suunnittelusta, suunnitelmien hyväksyttämisestä Väylävirastossa sekä rakennustöistä ja materiaalihankinnoista siten, että työn lopputulos, rakenteet, niiden osat ja käytetyt rakennusaineet täyttävät niille asetetut vaatimukset. Tämä koskee myös rakenteiden tai niiden osien toimivuutta.

Urakkaan kuuluvat työnaikaiset liikennejärjestelyt urakka-asiakirjoissa esitetyssä laajuudessa.

Urakkaan ja suunnittelutoimeksiantoon kuuluvat mm.:
- betoniponttoneista koostuvan laiturin rakentaminen ja ankkurointi merenpohjaan
- ponttonilaiturin ja maantien välinen kulkusillake, sen maatuki (toimittaminen varusteineen tilaajan asennettavaksi) sekä näiden keskinäinen ankkurointi
- laiturin muut varusteet, pollarit, fenderit, valaistuksen sekä lauttojen maasähkön ja latausvirran syötön tarvitsemien reititysten teko laiturirakenteisiin. Tilaaja vastaa kaapeloinneista ja sähköteknisistä töistä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
375291_liitteet.zip 6.14 MB
Tarjouspyyntö.pdf 419 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00