Lapin AMK Soveltavan taiteen palveluhankinta, Tornio

Information

Open procedure
11/23/2021 3:39 PM (GMT+01:00)
12/9/2021 1:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Lapin ammattikorkeakoulu Oy Lapin ammattikorkeakoulu Oy
Petri Ronkainen Petri Ronkainen
Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi
Finland
2528792-5

Closing date has passed.

Short description

Lapin ammattikorkeakoulun (Lapin AMK) kilpailuttaa Henki ja elämä -hankkeelle asiantuntijoita suorittamaan hankkeen tavoitteiden mukaisia toimeksiantoja.

Pyydämme tarjousta yhteisö- soveltavan taiteen työskentelystä Torniossa yhteistyössä paikallisen järjestön ja sen mielenterveyskuntoutujakävijöiden kanssa. Tavoitteena on luoda yhteinen teos valittuun ympäristöön hankkeen tavoitteet ja pohjoinen luonto huomioiden.

Projekti:

Henki ja elämä – luonto toipumisen lähteenä -hankkeen etsimän taiteilijan tehtävänä on yhdessä paikallisen kohtaamispaikan kävijöiden kanssa luoda idea ja tuottaa teos / teokset luonnonmateriaalista lähiympäristöön: talon pihapiiriin tai yhdessä valittuun, toisen yhteistyökumppanin lähipiiriin. Tarkempi suunnitelma tehdään yhdessä yhteistyökumppanin ja ryhmän kanssa työskentelyn alkuvaiheessa.

Hankkeen kohderyhmänä ovat työvoiman ulkopuolella olevat ja/tai työttömät työikäiset mielenterveyskuntoutujat. Projekti toteutetaan yhdessä Tornion Asuntopalvelusäätiö Sr Tornion Meän talon kanssa. Työskentelyn tulee sopia 4-8 hengen ryhmälle. Työskentelyssä mukana on yhteistyökumppanin 1-2 ohjaajaa. Työskentelyyn voi osallistua myös Lapin AMKn opiskelijoita.

Työ sisältää:

- Suunnittelu yhdessä Henki ja elämä -hankkeen ja Meän talon ohjaajaparin kanssa
- Teoksen / teosten suunnittelu ja toteutus yhdessä osallistujien kanssa
- Tarvittavien materiaalien ja työvälineiden hankinta
- Mahdolliseen julkistamistilaisuuteen sekä viestintään osallistuminen
- kirjalliset tehtävät: osallistuminen hankkeen arviointiin sekä oman toiminnan raportointi hanketyöstä

Aikataulu:

Tapaamiset toteutuvat tammi-kesäkuussa 2022. Tapaamiskertoja on kahdeksan (8). Tapaamiset ovat Torniossa Meän talon pihapiirissä sekä tiloissa ja/tai läheisissä luonto- ja kaupunkiympäristöissä. Tapaamiset ajoittuvat iltapäiväaikaan klo 12-16 välille ja yhteisesti sovittavana arkipäivänä kahden viikon välein kahdessa neljän kerran kokonaisuudessa (ennen hiihtolomaa ja sen jälkeen).

Budjetti:

Taitelija voi laskuttaa max 4000 euroa (sis. alv). Tarjoukseen tulee sisällyttää kaikki toteutukseen liittyvät kulut, lukuun ottamatta materiaalikuluja (ks. seuraava kappale). Tarjoukseen tulee sisältyä suunnittelu- ja tapaamiskerrat, matkakulut, majoitus ja päivärahat sekä työskentelyyn tarvittavien työvälineiden käyttö projektin aikana, esim. taiteilijan omien työvälineiden käyttö.

Hanke kattaa materiaali- ja tarvikekustannuksia max. 200 euroa (hankkeen tarvikekustannuksista, ei sisälly laskutettavaan summaan). Mahdollisesti tarvikkeisiin tarvittava 200 euron ylittävä summa on sisällytettävä kokonaistarjoukseen.

Työstä on laskutettava y-tunnuksella. Y-tunnus on oltava taiteilijalla itsellään tai esimerkiksi osuuskunnalla, jonka kautta taiteilijalla on mahdollisuus laskuttaa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Lapin AMK Soveltavan taiteen palveluhankinta, Tornio.zip 841 KB
Lapin AMK Soveltavan taiteen palveluhankinta, Tornio.pdf 345 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00