Purku-urakat Vilhulantie 1, Hautalantie 371 Jäppilä ja Pieksämäen paloaseman letkutorni 366994 / 2021

Information

Open procedure
10/1/2021 1:35 PM (GMT+02:00)
10/15/2021 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Pieksämäen kaupunki Pieksämäen kaupunki
Päivi Nykänen Päivi Nykänen
Kauppakatu 1
76100 Pieksämäki
Finland
2048903-4

Closing date has passed.

Short description

Purku-urakat Vilhulantie 1, Hautalantie 371 Jäppilä ja Pieksämäen paloaseman letkutorni 366994 / 2021
Pieksämäen kaupunki pyytää sitovaa kirjallista tarjoustanne Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sen liitteiden mukaisesti Pieksämäen kaupungin käyttöön Purku-urakat Vilhulantie 1, Hautalantie 371 Jäppilä ja Pieksämäen paloaseman letkutorni 366994 / 2021 tässä tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla.

Purkukohde ja -paikka
Vilhulantie 1, liikerakennus
Urakan kohteena on Pieksämäellä Naarajärven keskustassa sijaitseva 1. kerroksinen liikerakennus, joka on valmistunut 70-luvulla. Rakennuksessa on teräsrunko, jonka ulkopintaan on asennettu puurunko sekä mineraalivilla eriste. Sisäverhouksena on pääosin lastulevyä ja kipsilevyä. Tuulensuojalevy on bituliittiä ja ulkoverhouksena profiilipelti. Rakennuksen kerrosala on 495 m2. Laskentamateriaalin mukana on esitetty teräsrungon materiaalit ja mitat tarkemmin.
Urakkaan kuuluu koko rakennuksen purku ja asfalttipinnoitteen kuoriminen tontilta.

Urakkaan kuuluu purkualueen kaivantojen täyttäminen täyttömailla. Pintaan urakoitsija levittää 10cm multaa ja kylvää nurmen siemenen.

Hautalantie 371, maatilan rakennukset
Urakan kohde, vanha maatilan pihapiiri, sijaitsee Jäppilässä n. 28km pohjoiseen Pieksämäen keskustasta. Tilalla on 6 erilaista n. 1940-luvulta peräisin olevaa rakennusta. Kaikki ovat puurakenteisia. Urakkalaskentamateriaalin mukana on kooste, jossa on esitelty tarkemmin rakennuksia.

Tilan päärakennuksessa, varastossa ja saunarakennuksessa on siirrettävässä kunnossa olevat hirsirungot, jotka tilaaja pyrkii myymään erikseen ennen purkutyön aloittamista. Näiden rakennusten kattojen ja seinien purkutöille jätteenkuljetuksineen ja jätteenkäsittelyineen annetaan erilliset optiohinnat. Rakennusten perustusten purku jätteenkuljetuksineen sisällytetään annettavaan kokonaispurkuhintaan.

Rakennusten purkamisen lisäksi urakkaan kuuluu tilan pihapiirin siivous tontille jätetyistä jätekasoista. Pihapiirissä on n. 3 lavallista rakennusjätettä. Tontin maisemointi ja kaivantojen täyttö tehdään tontilla olevilla maamassoilla. Lisämassoja ei ajeta.

Pieksämäen paloasema, letkutorni
Urakan kohde sijaitsee Pieksämäen keskustassa, toiminnassa olevalla paloasemalla. Purettava letkutorni on betoninen pääosin sandwich-elementeistä rakennettu n. 18m korkea kokonaisuus, joka liittyy kahden alimman kerroksen osalta muuhun, säilytettävään rakennukseen. Tornin kellarikerros on paikallavalurakenne. Tornin sisällä on osittain teräsrakenteiset portaat ja osittain betoniportaat. Urakkatarjouspyyntöaineiston mukana on tornin rakennesuunnitelmia.
Purku-urakkaan kuuluu letkutornin purku perustuksineen. Letkutornin kellarikerros irrotetaan säilytettävästä rakennuk-sesta timanttisahaamalla. Urakkaan kuuluu rakennuksen päädyn suojaus pressuilla purkutyön jälkeen. Lisäksi urakkaan kuuluu rakennuksen päädyn osalla asfaltin poisto ja ylimääräisen maa-aineksen poisajo urakka-asiakirjoihin merkityltä alueelta (ks. liite ”poistettava asfaltti ja maa-aines”).
Ennen purkutyön alkua tilaaja suorittaa erillishankintana tornin kellarikerroksessa sijaitsevan kaukolämpölaitteiston siirtotyön. Purkutyön jälkeen tilaaja suorittaa seinän muutos- ja korjaustyöt erillisenä hankintana.

Suoritusvelvollisuuden laajuus
Urakkamuotona on kiinteähintainen kokonaispurku-urakka.

Purkamisessa syntyvän melun ja pölyn muodostuminen on rajoitettava siten, ettei siitä aiheudu haittaa naapureille tai muulle ympäristössä tapahtuvalle toiminnalle.


Purku-urakat Vilhulantie 1, Hautalantie 371 Jäppilä ja Pieksämäen paloaseman letkutorni 366994 / 2021
Urakan sisältö
Edellä esitetyt tarkennukset purkutöihin liittyen täydentävät alla olevaa listaa urakoiden sisällöstä
• rakennusten, rakenteiden ja rakennusosien sekä kaikkien kiinteistöillä sijaitsevien kaapeleiden, putkien, putkikanaa-lien yms. purkaminen, lajittelu sekä kuormaus ja kuljetus jätteenkäsittely ym. maksuineen
• asbesti- ja muiden haitallisten aineiden purkaminen
• mahdollisten puiden ja pensaiden kaato ja raivaus, kasvillisuuden ja pintamaan poisto ja maan kaivu tarpeellisin osin
• purkukohteen alueella ennakoivat ja jälkikäteen tehtävät maanrakennustyöt
• pinnoitteiden purku pihamailta
• purkualueen kaivantojen täyttö ja tasaus

Sähkö- ja telekaapelit yms. ja kaukolämpö-, vesi ja viemäriputket puretaan kiinteistösululle asti.

Kaikki purkualueilla ja rakennuksissa olevat tavarat, jätteet ym. kuuluvat jätteenkäsittely ym. maksuineen purku-urakkaan, lukuun ottamatta selkeästi Pieksämäen kaupungille kuuluvaa mahdollisesti löytyvää irtaimistoa, josta tulee ilmoittaa valvojalle välittömästi.

Tutustuminen purkukohteeseen
Edellytys tarjouksen jättämiselle on, että urakoitsija on tutustunut kohteeseen, ennen tarjouksen jättämistä. Urakoitsijanäyttö Vilhulantiellä ja paloasemalla pidetään 6.10.2021, klo 10.00 alkaen osoitteesta Vilhulantie 1. Hautalantien kohteeseen tarjoajat voivat käydä tutustumassa omatoimisesti.
Kohteita esittelee Jukka Salovainio, yhteydenotto ensisijaisesti sähköpostitse jukka.salovainio@pieksamaki.fi (puh.044 368 6700) tai Mirva Tarkiainen, mirva.tarkiainen@pieksamaki.fi (puh. 040 1151 850).

Purku-urakat Vilhulantie 1, Hautalantie 371 Jäppilä ja Pieksämäen paloaseman letkutorni 366994 / 2021 tarkemmat vaatimukset ja ehdot ovat liitteenä olevassa Urakkaohjelmassa sekä muissa liiteasiakirjoissa.

Tarjouspyyntöasiakirjat ovat sähköisesti ladattavissa ja halutessaan urakoitsija voi tilata omakustanteisesti paperikopiot liite- ja muista asiakirjoista Kopiokerttu Oy:stä, puh. 044 308 5585, email. kopio@kopiokerttu.fi.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
366994_liitteet.zip 86.47 MB
Tarjouspyyntö.pdf 411 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00