Sporto paskirties pastato, Baltų pr. 8, Kaune, projektinių pasiūlymų, techninio ir darbo projekto parengimo ir projekto vykdymo priežiūros paslaugų pirkimas

Information

03 - Contract award notice
Open procedure
8/11/2021 9:30 AM (GMT+02:00)

Buyer

Kauno miesto savivaldybės administracija Kauno miesto savivaldybės administracija
Asta Kudirkienė Asta Kudirkienė
Laisvės al. 96
44251 Kaunas
Lithuania
188764867

Assignment text

Remiantis Technine užduotimi parengti projektinius pasiūlymus. Surinkti būtinus duomenis, reikalingus Statinio techniniam projektui (TP) parengti, suderinti su Užsakovu bei jam perduoti Užsakovo planuojamo rekonstruoti Statinio pilnos sudėties TP. Vadovaujantis TP parengti, suderinti su Užsakovu ir jam perduoti Sutartyje nurodytos sudėties planuojamo rekonstruoti Statinio darbo projektą. Organizuoti ir atlikti visus Sutartyje ir Techninėje užduotyje numatytų darbų atlikimui/paslaugų teikimui reikalingus matavimus, pastatų konstrukcijų ir kitus tiriamuosius darbus, veikiant Užsakovo vardu gauti Statinio statybą leidžiantį dokumentą ir visus kitus suderinimus, patvirtinimus ir leidimus, reikalingus Projekto tinkamam parengimui ir vėlesniam Statinio statybos vykdymui, atlikti projekto vykdymo priežiūrą ir kt.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00