Lapin AMK Tietopyyntö: TKI-projektiosaamisen konsulttipalvelut

Information

7/7/2021 12:55 PM (GMT+02:00)
8/31/2021 1:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Lapin ammattikorkeakoulu Oy Lapin ammattikorkeakoulu Oy
Hankintapalvelut Hankintapalvelut
Petri Ronkainen Petri Ronkainen
Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi
Finland
2528792-5

Closing date has passed.

Short description

Hankintayksikön tavoitteena on tämän Tietopyynnön perusteella hankkia tarvittavaa tietoa kansainvälisen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan (TKI) osaamisen konsulttipalveluista. Kartoitamme tietoja palveluiden tarjoajista, niiden saatavuudesta sekä tarjolla olevien palvelujen luonteesta ja sisällöstä. Tietoa voidaan hyödyntää myöhemmin palveluntarjoajien etsinnässä ja mahdollisissa hankintakilpailutuksissa.

Lapin ammattikorkeakoulun koordinoimilla hankkeilla tai hankkeilla, joihin se osallistuu yhtenä hankekumppanina, on ajoittainen tarve tehdä TKI-projektiosaamisen ja -konsulttipalvelujen hankintoja markkinatoimijoilta.

Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää TKI-projektiosaamisen konsulttipalveluiden hankintaan liittyviä kysymyksiä. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti hankinnan kohdetta koskevaa tietoa . Toimittajalta pyydetään kuvaus sen TKI-projektiosaamisesta kuten mahdollisesta erikoistumisalasta, projektijohtamisen osaamisesta, koulutus- tai työpajatoiminnasta, rahoitusinstrumenttien tuntemuksesta, toimintaverkostojen laajuudesta, disseminaatio-osaamisesta sekä rahoitushakemuskirjoittamisesta ja siihen liittyvistä muista palveluista.

Palvelukielet ovat myös hankintatarpeen mukainen oleellinen tieto: Lapin ammattikorkeakoulu koordinoi sekä kansallisia (ml. suomi, ruotsi, saame) että kansainvälisiä hankkeita. Kansainvälisten hankeverkostojen rakentamisessa palveluntarjoajan kielitaito sekä laajat maantieteelliset verkostot ovat etu palvelun tilaajalle.

Tämä tietokysely on osa Kansainvälisen TKI-osaamisen kehittäminen Lapissa – KATOS -hanketta (https://blogi.eoppimispalvelut.fi/kvprojektiosaaminen/). Tietopyynnöllä saatuja tietoja voidaan hyödyntää myös muissa Arctic Smartness -hankeperheen hankkeissa (https://arcticsmartness.fi/projektit/), ja tietoja voidaan luovuttaa myös näiden hankkeiden yhteistyökumppaneille tiedonantoina markkinoilla olevista konsulttipalveluista.

Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti hankinnan kohdetta koskevaa tietoa, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan tarkentava markkinakartoitus eli tietopyyntö.

Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan TKI-projektiosaamisen konsulttipalvelun hankintaa. Päätökset mahdollisen hankintaprosessin käynnistämisestä tehdään markkinakartoituksen jälkeen.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tietopyyntö.pdf 275 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00