Tietopyyntö (markkinakartoitus) taisteluliikkeen aluskalustosta

Information

01 - Prior information notice
Not applicable
6/14/2021 10:17 AM (GMT+02:00)
8/20/2021 1:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Puolustusvoimien logistiikkalaitos Puolustusvoimien logistiikkalaitos
Hatanpään valtatie 30
FI-33540 Tampere
Finland
0952029-9

Closing date has passed.

Short description

Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti tietoa taisteluliikkeen aluskaluston hankintaa varten, jotta mahdollinen hankinta voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Puolustusvoimien logistiikkalaitos pyrkii kartoittamaan tietopyynnön avulla mahdolliset toimittajat sekä toimittajien kyvyn ja halukkuuden toteuttamaan liitteenä 1 olevissa alustavissa teknisissä vaatimuksissa kuvattuja toimintoja, mahdolliset tekniset ratkaisut sekä mahdollisimman tarkan kustannusarvion. Aluksen design perustuu olemassa olevaan valmiiseen konseptiin ja jo toimitettuihin aluksiin, josta on käyttökokemusta, ns. "Proven Design". Perustellut muutokset sallitaan, esimerkiksi aluksen pituutta voi kasvattaa tai propulsiojärjestelmää vaihtaa, jos muutoksista nähdään olevan perusteltua etua, runkomuotoa (pohjakulmaa, laitakorkeutta, leveyttä tai muotoa) muuttamatta. Muut tähän tietopyyntöön liittyvät asiat on esitetty liitteessä RFI3000000089 taisteluliike alushankinta 20210603 ja liitteessä 1 Alustavat tekniset vaatimukset. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti tietoa taisteluliikkeen aluskaluston hankintaa varten, jotta mahdollinen hankinta voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Puolustusvoimien logistiikkalaitos pyrkii kartoittamaan tietopyynnön avulla mahdolliset toimittajat sekä toimittajien kyvyn ja halukkuuden toteuttamaan liitteenä 1 olevissa alustavissa teknisissä vaatimuksissa kuvattuja toimintoja, mahdolliset tekniset ratkaisut sekä mahdollisimman tarkan kustannusarvion. Aluksen design perustuu olemassa olevaan valmiiseen konseptiin ja jo toimitettuihin aluksiin, josta on käyttökokemusta, ns. "Proven Design". Perustellut muutokset sallitaan, esimerkiksi aluksen pituutta voi kasvattaa tai propulsiojärjestelmää vaihtaa, jos muutoksista nähdään olevan perusteltua etua, runkomuotoa (pohjakulmaa, laitakorkeutta, leveyttä tai muotoa) muuttamatta. Tämä ilmoitus on julkaistu Hanki-palvelussa 7.6.2021 ja Hilmassa numerolla 2021-075268 kansallisena ilmoituksena. Tämä ilmoitus on tarkoitus julkaista myös Euroopan unioinin virallisessa lehdessä.

Toimittajien tasapuolisen kohtelun takaamiseksi puhelimessa tai sähköpostilla esitettyihin kysymyksiin ei voida vastata. Tähän tietopyyntöön liittyvät kysymykset pyydetään esittämään 20.8.2021 klo 14:00 mennessä Hanki-palvelussa. Kysymyksiä ei voi merkitä sisältämään liikesalaisuuksia. Kaikki saapuneisiin kysymyksiin vastataan 31.8.2021 klo 14.00 mennessä. Aikaisemmin kysymyksiin ei vastata lomista johtuen. Toimittajien on huomioitava tietopyyntöön liittyviin kysymyksiin annettujen vastausten mukaiset mahdolliset tarkennukset ja täsmennykset tietopyyntöön ja sen liitteisiin.

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
353427_liitteet.zip 889 KB
Tietopyyntö.pdf 238 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00