RAI-ohjelmistohankinta / suorahankintailmoitus

Information

Direct award
5/21/2021 12:15 PM (GMT+02:00)

Buyer

Riihimäen kaupunki Riihimäen kaupunki
Marita Lähdekorpi Marita Lähdekorpi
Eteläinen Asemakatu 2
11130 Riihimäki
Finland
0152563-4

Assignment text

Tietojärjestelmäkokonaisuuden hankinta suorahankintaa käyttämällä on perusteltua hankintalain 40.2 §:n kohdan 2 perusteella "hankintayksikkö voi valita suorahankinnan, jos teknisestä tai yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan; lisäedellytyksenä on, että järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta."

Riihimäen kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on käytössä Lifecare-ja Pro Consona- asiakastietojärjestelmät, jolloin kyseeseen tulee ainoastaan Oy Raisoft Ltd:n tarjoama RAI-ohjelmisto. Muiden RAI-ohjelmistotoimittajien järjestelmissä RAI on integroituna sisälle asiakas- ja potilastietojärjestelmään.

Hankintayksikön tiedossa ei ole, että joku muu ohjelmistotoimittaja pystyisi toimittamaan vähimmäisvaatimukset täyttävän ja toiminnallisuuksiltaan vastaavanlaisen valmiin tietojärjestelmän hankintayksikölle suomen kielellä.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00