Isomaa-Lapajärvi yhdystien peruskorjaus

Information

Open procedure
5/20/2021 10:06 AM (GMT+02:00)
6/7/2021 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Sallan kunta Sallan kunta
Olli Aatsinki Olli Aatsinki
Postipolku 3
98901 SALLA
Finland
0192936-4

Closing date has passed.

Short description

Pyydämme tarjousta kaivuutöistä ja läjitysmaiden ajosta sekä tasauksesta Isomaa-Lapajärvi yhdystien peruskorjaushankkeessa, joka sisältää mm. sivuojien, pää- ja liittymärumpujen kaivuutyöt.
Peruskorjaukseen sisältyy sivuojien, pää- ja liittymärumpujen kaivuutyöt ja sivuojamaiden ajo läjitykseen ja niiden tasaus. Yksityistien pituus on 6100 m ja sivuojien raivaustyöt suoritetaan tilaajan toimesta. Lisätietoja tarjouspyynnössä.

Tiedot, tarjoukset tai osallistumishakemukset on tehtävä/jätettävä sähköpostilla osoitteeseen olli.aatsinki@salla.fi

Osallistumisvaatimukset

Ehdokkaiden tai tarjoajien soveltuvuutta koskevat vaatimukset

Edellytetään, että tarjouskilpailuun valittavalla yrityksellä on hankinnan kokoon nähden taloudelliset ja tekniset edellytykset työn suorittamiseen. Samoin edellytetään, että yritys on suoriutunut yhteiskunnallisista velvoitteistaan ja noudatetaan alan työehtosopimusta.

Todistukset ja selvitykset, joiden perusteella tarjoajan soveltuvuuden täyttyminen arvioidaan

Selvitys kuulumisesta ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin, arvonlisäverovelvollisen rekisteriin, kaupparekisteriote, todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus, todistus eläkevakuutuksesta ja eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta. Selvitys työterveyshuollon järjestämisestä. Luotettavana selvityksenä käy hyväksyttävä tilaajavastuuraportti tai RALA-todistus. Edellä mainitut todistukset eivät saa olla kahta kuukautta vanhempia. Referenssit vastaavista kohteista viimeiseltä viideltä vuodelta esitettävä liitteenä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kartta_Lapajrvi_Isomaa_A4.pdf 1.62 MB
Tarjouspyynt.pdf 595 KB
Valintaperustetaulukko.pdf 321 KB
Tarjouslomake.pdf 210 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00