Tarttilan koulun lämmitystavan muutos öljylämmityksestä ilma-vesilämpöpumppuun

Information

Open procedure
5/18/2021 9:38 AM (GMT+02:00)
6/10/2021 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Valkeakosken kaupunki Valkeakosken kaupunki
Kiinteistökeskus Kiinteistökeskus
Jarmo Airaksinen Jarmo Airaksinen
Sääksmäentie 2
37600 Valkeakoski
Finland
0157568-2

Closing date has passed.

Short description

Valkeakosken kaupungin kiinteistökeskus pyytää tarjouksia urakka-asiakirjojen mukaisesti Tarttilan koulun (Koulukuja 4, 37770 Tarttila) lämmitystavan muutoksesta. Urakassa puretaan vanha öljylämmitys pois ja korvataan se ilma-vesilämpöpumpulla. Urakkaan sisältyy myös sähköpääkeskuksen uusinta ja tarvittavat sähkötyöt urakka-asiakirjojen mukaisesti. Automaatiosuunnitelmien mukaiset työt eivät sisälly urakkaan, suunnitelmat ovat tiedoksi tarjoajalle. Tarkennuksena, että urakkaan sisältyy ilma-vesilämpöpumpun ohjauksen väyläliitäntä automaatioon.
Urakka käsittää suunnitelmien mukaiset ilma-vesilämpöjärjestelmän-, putki-, sähkö-, rakennus- ja aputyöt ellei niitä ole erikseen merkitty kuuluvaksi tilaajan hankintaan.
Ilma-vesilämpöpumpun ohjaus ja valvonta liitetään Modbus- tai vastaavalla liitännällä kiinteistön olemassa olevaan rakennusautomaatiojärjestelmään. Rakennusautomaatioon liitetään kaikki mittaus-, säätö- ja hälytystiedot. Urakkaan kuuluu järjestää ilma-vesilämpöpumpun tarvittavat liitynnät, kenttälaitteet, kaapelointi ja kenttäpään kytkennät. Muutokset rakennusautomaatioon ja alakeskuspään kytkennät ovat tilaajan hankinta.

Urakoitsijan on nimettävä työstä vastaavan työnjohtaja, jonka velvollisuus on osallistua työmaalla pidettäviin kokouksiin ja katselmuksiin. Rakennuttaja edellyttää, että työjohtajalla on riittävä ammattitaito ja kokemus vastaavanlaisista muutoskohteista.

Tarjoajan on tutustuttava kohteeseen etukäteen paikanpäällä. Kohdetta esitellään tilaajan toimesta kahdella esittelyajankohdalla. Tilaaja edellyttää tarjoajan osallistumista esittelyihin ja ilmoittautumista etukäteen esittelyyn. Mikäli tarjoaja ei voi osallistua ennalta sovittuihin käynteihin, voi yksityisestä esittelystä pyrkiä sopimaan tilaajan kanssa. Tilaaja ei voi varmistaa erillisten esittelyjen onnistumista, joten ennalta sovitut käynnit ovat suositeltavia. Urakoitsija ei voi tutustua kohteeseen omatoimisesti.

Tutustumiskäynnit
tiistai 25.5.2021 kello 14
keskiviikko 2.6.2021 kello 14

ilmoittautuminen esittelyyn ismo.simola@valkeakoski.fi tai 040 335 7704.


Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tarttilan koulun lämmitystavan muutos öljylämmityksestä ilma-vesilämpöpumppuun_liitteet.zip 14.78 MB
Tarttilan koulun lämmitystavan muutos öljylämmityksestä ilma-vesilämpöpumppuun.pdf 291 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00