Sorin alueen katujen pintatyöurakka, Tampere

Information

Open procedure
4/7/2021 9:39 AM (GMT+02:00)
5/3/2021 8:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Tampereen kaupunki Tampereen kaupunki
Viiden tähden keskusta -kehitysohjelma Viiden tähden keskusta -kehitysohjelma
Pekka Ranta Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta
PL 487
33101 Tampere
Finland
0211675-2

Closing date has passed.

Short description

Tampereen kaupungin kehitysohjelma Viiden tähden keskusta pyytää tarjoustanne Sorin alueen katujen pintatöiden rakennusurakkaan. Hankinta sisältää tilaajan optioita.
Parhaillaan rakennettavalle Tampereen Kannen alueelle valmistuu UROS LIVE -areena joulukuussa 2021. Uuden alueen toiminnot ja asuminen edellyttävät lähialueella liikennejärjestelyjä, jotka on toteutettava ennen kuin suuret elämystapahtumat monitoimiareenalla alkavat. Alueella parannetaan erityisesti hitaiden kulkumuotojen olosuhteita ja mahdollistetaan tapahtuma-aikaisten suurien yleisömäärien liikkuminen. Hankinnan kohde on Sorin alueen katujen pintatyöt -rakennusurakka. Urakka-alue sekä urakan sisältö ja ehdot on kuvattu
Urakkaohjelmassa. Urakkamuoto ja maksuperusteet
Urakkaohjelman mukaisesti. Urakoitsija toimii pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana. Pääurakoitsijalle kuuluu töiden yhteensovittaminen ja aikatauluvastuu. Hankinnassa on myös tilaajan optioita.

Rekisteröidy tarjoajaksi Buildercom-projektiportaaliin osoitteessa https://bem.buildercom.net/html/rfq2registration/index?rfqId=2792 ja lataa urakka-asiakirjat. Lisätiedot sekä tarjouslomake julkaistaan viimeistään 23.4.2021 Buildercomissa. Tarjous on ladattava Buildercom-projektiportaaliin 3.5.2021 kello 09.00 mennessä. Järjestelmä ei hyväksy määräajan jälkeen saapuneita tarjouksia.

Mahdolliset tarjouksen laadintaa koskevat kysymykset on esitettävä sähköpostitse 21.4.2021 mennessä talous- ja hankintavastaava Pekka Rannalle osoitteella etunimi.sukunimi@tampere.fi. Mikäli lisätietoja on kysytty, vastaukset ja muut lisätiedot sekä tarjouslomake julkaistaan viimeistään 23.4.2021 Buildercomissa.

Sopimuksen jatkamisen kuvaus: Hankintayksikkö voi tehdä suorahankintana kolmen vuoden kuluessa aiempaa vastaavia rakennusurakkasopimuksia tai palveluhankintoja alkuperäisen urakoitsijan kanssa.

Kuvaus lisähankintamahdollisuuksista: Hankinnassa on tilaajan optioita, joista merkittävimmät on kuvattu Urakkaohjelmassa. Tilaajan optioihin kuuluu myös Monitoimiareenan tapahtumanaikaiset liikennejärjestelyjen dynaamisen liikenteenohjauksen ja opastuksen sekä turvallisuuden varmistamisen toteuttaminen törmäyksen kestävin automaattipollarein ja uusien kamerapisteiden ym. rakentaminen.

Osallistumisvaatimukset

Ehdokkaiden tai tarjoajien soveltuvuutta koskevat vaatimukset

Tässä hankinnassa ehdokkaiden ja tarjoajien sulkemisessa tarjouskilpailun ulkopuolelle ja soveltuvuutta koskevien vaatimusten asettamisessa noudatetaan hankintalain 105§:n mukaisesti mitä 80—86 §:ssä säädetään. Lakisääteiset velvollisuudet oltava hoidettu niin, että tilaajavastuulain (Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä, 1233/2006) mukaiset selvitykset ovat kunnossa. Vaatimus pääurakoitsijan vähimmäisliikevaihdosta on viimeksi päättyneellä tilikaudella 1,0 miljoonaa euroa. Tarjoajalla tulee sopimuksen saadessaan olla voimassa oleva vastuuvakuutus, joka on riittävä hankinnan laajuuteen ja riskeihin nähden. Urakoitsijalla tai aliurakoitsijalla on oltava voimassa oleva Rakentamisen Laatu RALA ry:n myöntämä pätevyys luokissa: 18.6a Pääurakointi; tiet ja kadut ▪ Lisäksi edellytetään, että pääurakoitsijalla on luokassa 18.6a on onnistuneita referenssejä (vähintään 1 kpl) yleisen liikenteen parissa suuren kaupungin keskustan vilkasliikenteisellä katualueella valmistuneista kadunrakennusurakoista. 6.5 Betoniverhous- ja kiveystyöt, 13.3a Väylien ja alueiden valaistus, 13.3b Väylien liikenteenohjaus- ja turvalaitetyöt. Mikäli yrityksellä ei ole vaadittuja Rala-pätevyyksiä, voi vastaavan pätevyyden voi osoittaa myös muilla kirjallisilla todisteilla. Vaatimuksista tarkemmin Tarjouspyynnössä ja Urakkaohjelmassa. Vastaavan työnjohtajan sekä liikennevaloista vastaavan työnjohtajan pätevyys- ja muut vaatimukset Tarjouspyynnössä ja Urakkaohjelmassa.

Todistukset ja selvitykset, joiden perusteella tarjoajan soveltuvuuden täyttyminen arvioidaan

Luotettava kumppani -tilaajavastuuraportti ja RALA-pätevyysraportti tai vastaavat selvitykset, vaaditut yritys- ja henkilöreferenssit. Tarjoaja antaa tarjouksensa osana tarjouslomakkeella vakuutuksen, että se täyttää soveltuvuutta koskevat vaatimukset.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
2792 Sorin alueen katujen pintatyöurakka-07042021.zip 52.83 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00