LUKE, Jokioinen, Biopankin korjaushanke sähköurakka

Information

Open procedure
3/30/2021 9:26 AM (GMT+02:00)
4/26/2021 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Senaatti-kiinteistöt Senaatti-kiinteistöt
Henri Konttinen Henri Konttinen
Hatanpään valtatie 36 A
33100 Tampere
Finland
1503388-4

Closing date has passed.

Short description

Korjaus- ja muutostyön kohteena on Luonnonvarakeskuksen Jokioisten toimipisteen Solania-rakennukseen sijoittuva biopankki eli näytevarasto soitteessa Satotie 2, 31600 Jokioinen.
Urakka käsittää suunnitelma-asiakirjojen mukaiset sähkötyöt kaikkine töineen ja tarvikkeineen.

Putki-, ilmanvaihto, rakennusautomaatio- ja sähköurakka ovat kukin erillisiä sivu-urakoita, jotka alistetaan pääurakkaan (=rakennusurakka) alistamissopimuksella. Maksuperusteena on kokonaishinta.

Kaikki tarjouspyyntöasiakirjat ovat saatavana Senaatin sähköisessä tarjousjärjestelmässä tässä hankintailmoituksessa olevan linkin kautta. Huomatkaa että asiakirjat voi kopioida järjestelmästä myös yksitellen. Tarjous jätetään Buildercomin sähköiselle tarjousalustalle tarjousjärjestelmän kautta.


Osallistumisvaatimukset

Ehdokkaiden tai tarjoajien soveltuvuutta koskevat vaatimukset

Hankkeessa käytetään suomen kieltä ja työhön osallistuvilla tulee olla riittävä suomen kielen taito suunnitelmien ja työturvallisuusasioiden ymmärtämiseksi.

Urakoitsijalla tulee olla kokemusta suuruusluokaltaan vastaavankokoisista hankkeista. Kokemus arvioidaan urakoitsijan tarjouksen yhteydessä ilmoittamien referenssien pohjalta.

Urakoitsijan on kuuluttava arvonlisäverovelvollisten rekisteriin sekä ennakkoperintärekisteriin. Työssä noudatetaan rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja YSE 1998.

Tarjous voidaan hylätä, mikäli se ei ole tarjouspyynnön mukainen tai mikäli tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset eivät täyty. Lisäksi tarjous voidaan hylätä, jos joku hankintalaissa mainituista poissulkemisperusteista täyttyy.

Mikäli tarjoukseen sisältyy tietoja, joita on pidettävä lain tarkoittamina liikesalaisuuksina, tulee ne eritellä ja perustella selkeästi.

Todistukset ja selvitykset, joiden perusteella tarjoajan soveltuvuuden täyttyminen arvioidaan

Tarjouspyynnön mukaan

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
2767 A200414 LUKE Solania biopankki _ sähköurakka-30032021.zip 11.79 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00