Lehtikuusen koulu, Havu-rakennuksen julkisivujen korjaus

Information

Open procedure
3/10/2021 4:42 PM (GMT+01:00)
4/19/2021 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Vantaan kaupunki Vantaan kaupunki
Toimitilajohtaminen Toimitilajohtaminen
Jussi-Pekka Sojakka Jussi Sojakka
Asematie 7
01300 Vantaa
Finland
0124610-9

Closing date has passed.

Short description

Lehtikuusen koulun Havu-rakennuksen julkisivujen muutostyö.

Hiirakkotie 18
01200 Vantaa

Korjaustyössä korjataan koulurakennuksen julkisivuja. Julkisivut verhoillaan arkkitehti- ja rakennesuunnitelmien mukaan Sten Color-julkisivulevyllä. Kaikki sisään aukeavat ikkunat uusitaan. Kiinteät ikkunat huoltomaalataan. Kaikki ikkunapellitykset uusitaan. Uuden levytyksen johdosta myös rakennuksen räystäsrakenteita korjataan ja uusitaan. Rakennuksen päädyissä olevat pihakansien pintarakenteet uusitaan.
Olevat tuulikaapin pääovet siirretään uuteen seinälinjaan. Huolehdittava seinän rakenteiden kiinnityksistä ja tiivistyksistä oleviin rakenteisiin. Tuulikaapin laajennuksessa seinälinjoja muutetaan, jonka johdosta lattia, seinä ja kattorakenteita uusitaan eteishallin kohdalla. Uuden tuulikaapin kohdalla yksi sivuovi poistetaan käytöstä ja suljetaan.

Työt, joita asiakirjoissa ei ole mainittu, mutta jotka yleisen tavan mukaan ovat tarpeellisia hyvään lopputulokseen pääsemiseksi, on tehtävä alalla yleisesti hyväksyttyjä työmenetelmiä käyttäen ilman eri huomautusta urakkaan kuuluvana.

Työsuoritukseen sisältyy kiinteiden kalusteiden irrotus ja takaisinasennus sekä LVIS-työt tarvittavilta osin, että korjaustyöt voidaan suorittaa. Irtokalusteet viedään työnajaksi pois kohteesta, varastoidaan työnajaksi ja kuljetetaan takaisin.

Työn suoritukseen liittyy vaiheita, joissa on huomioitava haitta-aineiden käsittely työn suorituksessa.

Hankkeen aikataulu on 7.6.2021- 30.9.2021. Kohde on normaalissa koulukäytössä osan urakka-ajasta mikä on huomioitava työn suunnittelussa ja tarjoushinnassa.

Tutustuminen rakennuspaikkaan.
Urakoitsija on velvollinen tutustumaan kohteeseen ennen tarjouksen antamista.
Vantaan kaupungin yhteyshenkilö esittelee kohdetta. Kohteeseen tutustumiseen toivotaan osallistuvan vain yksi henkilö/yritys.
Näin pystymme pitämään esittelyryhmän pienenä, vallitsevan koronatilanteen huomioiden. 19.3.2021 14:00-15:30 ja 26.3.2021 14:00-15:30

Urakkamuoto on kokonaisurakka.
Maksuperusteena on kokonaishinta.
Hankkeella on rakennuslupa.
Hankekuvaus
Rakennuksen julkisivun kunnostus.

Urakkaan sisältyy rakennusluvan mukainen viranomaisyhteistyö.
Kohteen ympäristössä toimii koulu, mikä tulee huomioida työn kaikissa osa-alueissa kokonaisuuden turvallisuudensuunnittelussa ja hinnassa.
Tarjoajalta edellytetään kokemusta vastaavanlaisista hankkeista.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Lehtikuusen koulu, Havu-rakennuksen julkisivujen korjaus_liitteet.zip 10.80 MB
Lehtikuusen koulu, Havu-rakennuksen julkisivujen korjaus.pdf 295 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00