Mikrobien tunnistus- ja herkkyysautomaatin hankinta

Information

Direct award
3/5/2021 12:10 PM (GMT+01:00)

Buyer

Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Antti Pasala Antti Pasala
Hanneksenrinne 7
60220 Seinäjoki
Finland
0243096-0

Assignment text

Kliinisen mikrobiologian yksikössä on ennestään käytössä kaksi Vitek 2 60 laitteistoa. Laitteistot on hankittu vuosina 2012 ja 2017. Hankinnat on kilpailutettu vuosina 2012 ja 2017. bioMérieux Suomi Oy on ollut molemmissa kilpailutuksissa ainoa tarjouksen jättänyt toimittaja. Vastaavia käyttötarkoitukseemme soveltuvia automaatteja
bakteerien ja hiivojen tunnistamiseen sekä mikrobilääkeherkkyyksien analysointiin ei muilla toimittajilla ole. Vanhenpi vuonna 2012 hankittu laitteisto on poistumassa käytöstä. Poistuva laitteiston on tarkoitus korvata uudella XL mallilla, jossa on kaksinkertainen näytekapasiteetti vanhaan verrattuna. Hankinta on vanhan käytössä olevan menetelmän laajennusta ja vanhan laitteiston korvaamista uudella. Uuden laitteiston tulee olla yhteensopiva nykyisen Vitek 2 60
laitteiston ja menetelmän sekä välitietojärjestelmän (Vitek-Myla) kanssa. Vanhemmalla Vitek 2 60
laitteistolla valmisteltu näytekelkka tulee olla syötettävissä laiterikon sattuessa hankittavaan uuteen laitteistoon. Uusi laitteisto tulee olla liitettävissä MYLA-välitieto-ohjelmistoon ja olla yhteensopiva nykyiseen VITEK-laitteille dedikoituun laiteliitäntään.
Hankinta esitetään toteutettavaksi suorahankintana bioMérieux Suomi Oy:ltä. Ainoa toimittaja, joka voi toteuttaa hankinnan.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00