Tievalaistuksen kaapelikartoitus 2021, Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla

Information

Open procedure
2/25/2021 11:52 AM (GMT+01:00)
3/11/2021 9:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus
Kai Tamppinen Kai Tamppinen
Cygnaeuksenkatu 1
40100 Jyväskylä
Finland
2296962-1

Closing date has passed.

Short description

Tievalaistuksen kaapelikartoitus 2021, Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla.
Väyläviraston on pidettävä yllä luotettavaa sijaintikarttaa maantiealueille sijoitetuista maanalaisista ja maanpäällisistä rakenteista. Tämä edellyttää valtion omistamien tievalaistuslaitteiden kartoittamista ja digitointia. Väyläviraston tievalaistusverkon ominaisuus ja sijaintitietoja ylläpidetään valtakunnallisen verkkotieto- ja omaisuudenhallintajärjestelmän tietokannassa. Tievalaistusverkon kartoituksen ja digitoinnin avulla valtio pystyy täyttämään lainsäädännöstä tulevat verkonhaltijaa koskevat vaatimukset.

Tässä palvelutoimeksiannossa jatketaan vuonna 2018 aloitettua Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjala ja Keski-Suomen maanteiden tievalaistusten kartoitusta ja digitointia.

Tilaaja antaa pyydettäessä tarjoajille Väyläviraston KeyLight-järjestelmään katseluoikeuden hankinta-alueesta tarjousajaksi. Järjestelmästä voi tarkistella hankinta-aluetta ja kartoituskohteiden sijaintia.

Tilaaja on varannut toimeksiannon toteuttamiseen varoja, joiden määrää ei voida ylittää. Tilaaja päättää toimeksiannon laajuuden budjettinsa mukaisesti. Sopimuskatselmuksessa määritellään toimeksiannon laajuus.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
espd_333286.pdf 235 KB
Tarjouspyyntö.pdf 259 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00