Katuvalaistuksen suunnittelu ym. tehtävät 332636 / 2021

Information

Open procedure
2/5/2021 3:08 PM (GMT+01:00)
2/23/2021 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Pieksämäen kaupunki Pieksämäen kaupunki
Päivi Nykänen Päivi Nykänen
Kauppakatu 1
76100 Pieksämäki
Finland
2048903-4

Closing date has passed.

Short description

Katuvalaistuksen suunnittelu ym. tehtävät 332636 / 2021
Pieksämäen kaupunki pyytää sitovaa kirjallista tarjoustanne Pieksämäen kaupungin käyttöön Katuvalaistuksen suunnittelusta ym. tehtävistä tässä tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla.

Tämän puitejärjestelyn suunnittelutyöt kohdistuvat pääosin katuvalaistuksen korjaushankkeisiin ja ovat pääsääntöisesti olemassa olevien katuvalaistuksen korjaus-, kunnossapito- ja muutostöitä. Pieksämäen kaupungin hoidossa on noin 6200 valaisinta. Myös uudishankkeet ja laajennukset voivat kuulua puitejärjestelyssä olevien suunnittelijoiden tehtäviin. Tilaajan tarpeen mukaan puitejärjestelyyn voi kuulua myös muita katuvalaistuksenhallintaan liittyviä konsulttitehtäviä, kuten tarveselvitys- ja hankesuunnitteluvaiheen selvitysten laadintaa, kustannusarviointia, PTS- ja elinkaarikonsultointia, purkuhankkeiden tehtäviä jne. sopimuskumppanin erityisosaamisen mukaan.

Hankkeet ovat sisällöltään, kooltaan ja kustannuksiltaan hyvin erityyppisiä. Hankekohtaiset tavoitteet ja tehtävät määritellään tarvittaessa kussakin hankkeessa yhdessä tilaajan, suunnittelijan ja mahdollisesti mukana olevan rakennuttajakonsultin toimesta. Kohteiden suunnitelussa noudatetaan standardeja SFS-EN 13201-2 Valaistusluokat ja niiden asettamat valotekniset vaatimukset sekä SFS-EN 13201-3 Valaistuksen mitoitus.

Tilaaja voi halutessaan kilpailuttaa suuremmissa uudis- ja peruskorjaushankkeissa suunnittelupalvelut hankekohtaisesti minikilpailutuksena puitejärjestelyyn valittujen toimijoiden kesken. Tilaaja voi myös käyttää tähän puitejärjestelyyn valittuja sopimuskumppaneita tarveselvitys- ja hankesuunnittelutehtäviin.

Tilaaja valitsee puitesopimuskumppaniksi soveltuvuusvaatimukset täyttävät 1-5 toimittajaa. Valittuja toimittajia käytetään toimittajan erityisosaaminen, soveltuvuus ja kokonaisedullisuus tapauskohtaisesti huomioiden.
Tarjottavat palvelut
Tarjouspyyntöasiakirjoissa esitetyt määrät ovat arviokulutusmääriä. Tilaaja ei sitoudu mihinkään vähimmäismääriin, vaan pidättää itselleen oikeuden hankkia palveluja vuosittain ainoastaan tarvitsemansa määrän.

TARJOUKSEN LAADINTA

Tarjous on laadittava suomen kielellä ja tarjouksen tulee olla tämän tarjouspyynnön mukainen.

Hankintamuotona käytetään avointa menettelyä ja hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (1397/2016). Hankinta ylittää hankintalain 25 §:n kansallinen kynnysarvon. Hankintaprosessi pitää sisällään seuraavaa:

Ilmoitus ja hankintamenettely

Sähköinen hankintailmoitus www.hankintailmoitus.fi sivuille 5.2.2021

Tarjouspyyntö saatavilla Tarjouspalvelu.fi portaalissa 5.2.2021 alkaen.

Mahdolliset lisäkysymykset lähetettävä tarjouspalvelu.fi portaalin sivulle 16.2.2021 klo 10.00 mennessä

Mahdolliset lisäkysymykset ja vastaukset siirretään Tarjouspalvelu.fi portaalin sivuille.

Tarjousten vastaanottaminen Tarjouspalvelu.fi portaaliin 23.2.2021 klo 12.00 mennessä.

Tarjousten avaus

Tarjoajien kelpoisuuden arviointi

Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden arviointi

Tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu

Hankintapäätös

Hankintapäätöksestä ilmoittaminen

Hankintasopimus / tilaus

Hankinnoissa noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE 2014 PALVELUT Päivitysversio 2017), Konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE 2013.

- Pidätetään oikeus olla hyväksymättä mitään annetuista tarjouksista hankintalaki 80 §:n ja 81 §:n mukaisin poissulkuperustein.

- Pidätetään oikeus olla hyväksymättä osatarjouksia.

- Pidätetään myös oikeus hylätä tarjouspyyntöä vastaamattomat tarjoukset, puutteelliset tarjoukset sekä tarjoukset, joihin ei ole liitetty vaadittuja selvityksiä.

- Pidätetään oikeus hylätä tarjous, jos sitä ei ole kirjoitettu siinä muodossa kuin tarjouspyyntö edellyttää.

- Tarjouksen pyytäjä varaa mahdollisuuden keskeyttää hankinnan, jos hankintahinta on liian suuri budjetoituun rahamäärään nähden (hankintalaki §125 ja §123).

- Myöhästyneitä tarjouksia ei oteta huomioon.

- Tarjoajalla ei ole oikeutta vaatia ostajalta korvausta tarjouksen tekemisestä.

- Tarjouksen pyytäjällä on oikeus pyytää ja tarjouksen antajalla velvollisuus antaa tarjousten käsittelyssä tarvittavia lisätietoja.

- Tarjoaja sitoutuu tarjouksen jättäessään automaattisesti tässä tarjouspyynnössä esitettyihin ehtoihin ja tarjoukset, jotka eivät täytä tarjouspyynnön ehtoja ei käsitellä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Katuvalaistuksen suunnittelu ym. tehtävät.pdf 309 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00