Turvaposti ja turvalomake hankinta

Information

Open procedure
12/8/2020 7:24 AM (GMT+01:00)
1/15/2021 1:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Keva Keva
Juha Mäkinen Juha Mäkinen
Unioninkatu 43
00170 Helsinki
Finland
0119343-0

Closing date has passed.

Short description

Keva hakee turvallista sähköpostiratkaisua asiakas ja sidosryhmäviestintään. Sähköpostiratkaisun pitää mahdollistaa anonyymi ja tarvittaessa vahva vastaanottajan tunnistaminen ilman, että vastaanottajan pitää rekisteröityä palveluun erikseen. Kevalla on käytössä Microsoftin M365 palvelut, mutta sen tarjoama salattu sähköpostiratkaisu ei ole saanut asiakkaissamme tai sidosryhmissämme tarvittavaa hyväksyntää. Turvallisella sähköpostilla tarkoitamme menettelyä, jossa vastaanottaja hakee varsinaisen sähköpostin saamansa tiedon perusteella esim. https-linkin kautta.

Lisäksi haemme turvalomakeratkaisua, jonka mahdollistaa useamman eri henkilön täydentää lomaketta ennen Kevaan lähettämistä. Esimerkkinä tällaisesta lomakkeesta on henkilöasiakkaan ja työnantaja-asiakkaan yhdessä täytettävä lomake esim. siten, että työnantaja-asiakas täyttää sen ensin ja ohjaa lomakkeen turvallisesti henkilöasiakkaan täytettäväksi ennen lähetystä Kevaan käsiteltäväksi.

Turvapostipalvelun halutaan integroituvan täysin Kevan M365/O365 sähköpostipalveluun siten, että kevalainen käyttäjä voi lähettää postin Microsoft outlook työasema, selain tai mobiili clientista. Samoin turvapostin kautta tullut viesti Kevaan halutaan suoraan kohdehenkilön/ryhmän sähköpostiin ilman erillistä tunnistautumista. Lähetettässä viestiä vastaanottajalle voidaan määritella joko anonyymi, mobiili tai vahvatunnistus.
Kevan ulkopuolelta lähetettäessä lähettäjälle avautuu selainpohjainen lomake, jonka kautta hän voi lähettää postia liitteineen Kevaan. Lähettäjä valitsee vastaanottajan listasta tai kirjoittaa vastaanottajan sähköpostiosoitteen. Parhaassa tapauksessa turvaposti osaa myös tarkistaa, että vastaanottajan osoite löytyy Kevan sähköpostista ja ilmoittaa lähettäjälle mahdollisesta väärästä osoitteesta. Nykyratkaisu löytyy osoitteesta https://turvaposti.keva.fi.

Turvalomakepalvelussa kootaan tietoja useammalta Kevan ulkopuoliselta henkilöltä yhteiseen "lomakkeeseen", joka lopuksi välitetään turvallisesti Kevaan. Lomake voidaan täyttää anonyymisti tai vahvasti tunnistautuneena riippuen lomakkeen sisällöstä. Lomakkeella pitää pystytä lukitsemaan tietyt toisen henkilön täyttämät kentät, jotta niitä ei voi seuraava lomakkeen täyttäjä enää muuttaa. Vahvan tunnistuksen tiedot halutaan välitettävän lomakkeen mukana Kevaan.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Turvaposti ja turvalomake hankinta_liitteet.zip 836 KB
Turvaposti ja turvalomake hankinta.pdf 308 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00